O atmosferă autentică de iarnă

O atmosferă autentică de iarnă

Printre cele mai importante aspecte ale sărbătorilor de iarnă se numără decorul pe care îl alegem. Acesta este cel care oferă sentimentul unic de intimitate, relaxare și voie bună. El constă în nenumărate lucruri, dar printre cele mai importante și de efect se află bradul de Crăciun. În jurul lui se conturează întreaga ambianță călduroasă și magică a sărbătorilor.

Pentru a avea parte de o atmosferă cât mai autentică și mai plăcută, este important să alegi modelul cel mai potrivit. Atunci când trebuie să decorezi un spațiu mai mare este ideal să ai de unde alege, iar pe brazicraciun.net găsești brazi artificiali engros disponibili în toate mărimile sau modelele pe care ți le dorești.

Sfaturi pentru cum să realizezi decorul dorit

  1. Alege cu grijă dimensiunile brazilor artificiali în funcție de spațiul de care dispui.

Este important să proiectezi decorul în funcție de spațiul de care dispui, pentru că atunci când vorbim de niște dimensiuni destul de mari, alegerea unor brazi scunzi și bogați nu este tocmai cea potrivită. Din punct de vedere estetic, brazii scunzi, mai ales cei la ghiveci trebuie să fie încadrați în decoruri restrânse și prietenoase, pe când o sală cu o înălțime și o lățime semnificative are nevoie de brazi care se impun prin grație,  somptuozitate și grandoare.

  • Hotărăște-te în privința unui singur model de brad.

Un decor care este compus din mai multe stiluri și dimensiuni este unul care poate fi puțin prea încărcat pentru ceea ce ai nevoie. Este important ca fiecare detaliu să facă parte din aceeași poveste, același stil și nu mai multe. Altfel vom avea parte de sentimentul de kitsch și nu este deloc în concordanță cu atmosfera și sensibilitatea pe care le au sărbătorile de iarnă. Alege un singur model de brad care să poată fi aranjat în mai multe culori și care să fie în armonie cu restul obiectelor decorative. 

  • Rămâi cât de cât clasic și nu exagera cu sclipiciul.

Acasă putem exagera cât de mult ne dorim cu orice detaliu pentru că vorbim de spațiul nostru intim și personalizat, dar atunci când vrei să împaci gusturile mai multor persoane, este important să păstrezi un echilibru între clasic și modern. Nu trebuie să urmezi stilul tradițional până în pânzele albe, dar nici să te duci prea mult în extrema modernității. Este important să le poți îmbina cu succes pe amândouă, astfel încât să poată fi pe placul tuturor.

  • Alege o tematică familiară și simplă

Atunci când vorbim de sărbătorile de iarnă, vorbim de tradiții, de familie și de apropierea dintre oameni. Este important ca decorul ales să fie asociat cu conceptele cele mai familiare pe care le au persoanele despre Crăciun. Atunci când decorul tău stârnește familiaritate și căldură înseamnă că ai reușit să ajungi la sufletul oamenilor din jurul tău și că implicit, tematica aleasă are un succes garantat. Rămâi simplu, dar cu bun gust și vei avea parte de reacții pe măsură. Brazii cu aspect natural nu dau greș niciodată.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.