HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din carne de porc

Muschiulet de porc

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • 400 g muschi de porc,
  • 150 g de ciuperci,
  • 150 g de cirnaciori,
  • 100 g de costita afumata,
  • 100 g de cascaval,
  • 100 g de ceapa,
  • 100 ml de ulei,
  • piper,
  • 3 oua,
  • 50 g de marar verde,
  • 50 g de pesmet,
  • 50 g pasta de rosii,
  • 1 pahar cu suc de rosii,
  • 1 ardei iute.

Mod de preparare:

Taiati fileul de porc pe lungime si bateti-l cu un ciocan special, pina ramine de 1 cm grosime. Separat pregatiti umplutura astfel: caliti ceapa in grasime fierbinte, cind se aureste putin puneti ciupercile spalate si taiate, adaugati piper, verdeata, sare. Luati vasul la o parte, omogenizati foarte bine si cind s-a mai racit puneti un ou crud. Peste bucata de muschi intindeti umplutura, puneti cirnaciorii, 2 oua. Rulati muschiul, prindeti-l in scobitori, puneti-l intr-o tava cu grasime si la inceput cu foc mic. Ungeti rulourile din carne cu vin alb si cu ulei. Cu sosul din tava stropiti friptura si aveti grija ca aceasta sa se rumeneasca pe toate fetele. Cind friptura este gata, lasati-o la racit, scoateti-i scobitorile si taiati-o in felii mai groase.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din carne de porc

Muschi umplut

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din vanat

Pasteta de iepure

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

"Drob" frantuzesc

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • April 30, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de porc

Tocana de varza cu carne de porc

  • Eduard Nedelcu
  • March 11, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • March 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sarmale moldovenesti

  • Eduard Nedelcu
  • March 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de porc

Rulada cu slanina afumata

  • Eduard Nedelcu
  • March 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de porc

Porkolt

  • Eduard Nedelcu
  • March 2, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Perisoare cu smintina

  • Eduard Nedelcu
  • February 28, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.