HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Garnituri

Muraturi marocane

  • Eduard Nedelcu
  • October 13, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • 10-12 lamai mici cu coaja subtire,
  • 1 cana sare extrafina,
  • 1 rulou scortisoara,
  • ½ lingurita piper boabe,
  • 2 cuisoare,
  • 300ml ulei de masline.

Mod de preparare:

Taie fiecare lamaie in 4 si pune pe rand in cele doua taieturi sare cu lingura. Pune lamaile pe masura ce le “umpli” in borcanul cu capac, astfel incat sa stea putin “inghesuite”. Borcanul trebuie sa fie foarte curat, la fel ca si lingura cu care lucrezi. Nu este rau sa le oparesti inainte, dar retine ca nu trebuie sa folosesti vreo lingura de lemn. Acopera gura borcanului cu o folie de plastic ca sa nu intre continutul in contact cu garnitura de cauciuc. Inchide borcanul si lasa-l la temperatura camerei.

Ziua 1: Incepand de a doua zi incepi sa presezi lamaile cu lingura ca sa-si lase sucul. Inchizi borcanul si agiti bine sa se dizolve sarea. Vei face operatiunea o data pe zi pana intr-a treia zi inclusiv.

Ziua 4: In a 4 zi lamaile sunt deja la jumatatea borcanului. Nu le mai presezi – agiti doar odata borcanul pe zi pana in ziua a sasea.

Ziua 6: Intr-a sasea zi adaugi piperul, scortisoara si cuisoarele si le acoperi cu uleiul de masline. Nu trebuie sa folosesti ulei extra-virgin, scump, este bun cel rafinat, mai ieftin. Te asiguri ca borcanul este bine inchis si le pui la frigider, unde vor sta 1 luna.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Dulciuri

Sarlota cu ciocolata

  • Eduard Nedelcu
  • October 12, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din carne de pasare

Pui mexican cu rosii

  • Eduard Nedelcu
  • October 14, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Garnitura pentru fripturi

  • Eduard Nedelcu
  • January 5, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Morcovi gratinati la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • December 10, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri
  • Gustari calde si minuturi

Dovlecei cu floare in unt

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Pasta de jumari

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Jumari dulci

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Jumari cu slanina afumata

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Jumari cu creier

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Jumari cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.