HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din carne de vita si oaie

Mancare de miel cu vinete

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 4-6 persoane):

  • 1 kg spata de miel fara os,
  • 500 g rosii,
  • 2 vinete lunguiete,
  • 2 cepe,
  • 3 catei de usturoi,
  • 3 linguri ulei de masline,
  • 20 g unt,
  • 2 linguri otet alb,
  • 100 ml vin alb sec,
  • 1 foaie de dafin,
  • cateva fire de menta,
  • sare,
  • piper alb macinat.

Mod de preparare:

Se spala vinetele si se taie bucatele de 1 cm. Rosiile se oparesc, se curata de pielita si se taie cubulete. Se curata carnea de grasime si fibre si se taie bucati mai mari, iar ceapa si usturoiul se toaca marunt. Se-ncinge uleiul intr-o cratita mai mare si se prajesc, pe rand, bucatelele de vanata, la foc potrivit, amestecand intruna. Apoi se scot; in cratita se pune untul si se prajesc (la foc iute) bucatile de carne. Se scot si ele si in grasimea ramasa se dunstuiesc ceapa si usturoiul. Se pun inapoi in cratita bucatile de vanata si de carne, se adauga rosiile, otetul, vinul, foaia de dafin, se sareaza, se pipereaza si se lasa sa fiarba – cu capac – circa o ora la foc mic, amestecand din cand in cand si adaugand – daca e nevoie – putina apa. Cand mancarica e aproape gata, se incorporeaza frunzele de menta spalate si taiate marunt, iar cateva se presara deasupra. Se serveste calda, cu salata verde.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din carne de vita si oaie

Cotlete de miel cu sos de rosii si menta

  • Eduard Nedelcu
  • June 26, 2014
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din carne de vita si oaie

Miel "Lancashire"

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

"Drob" frantuzesc

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Miel "Lancashire"

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Cotlete de miel cu sos de rosii si menta

  • Eduard Nedelcu
  • June 26, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu ierburi aromate

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu salvie si tarhon

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sote de miel cu curry si stafide

  • Eduard Nedelcu
  • June 24, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

But de miel in aluat

  • Eduard Nedelcu
  • June 19, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sarmalute de primavara

  • Eduard Nedelcu
  • June 19, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.