HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din carne de porc

Mancare de cartofi cu carnat afumat

  • Eduard Nedelcu
  • February 24, 2014
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • circa 200 g cirnat afumat,
  • 700-800 g cartofi,
  • ceapa (100 g),
  • 50 ml untdelemn sau alta grasime,
  • boia dulce,
  • piper,
  • patrunjel sau marar,
  • sare.

Mod de preparare:

Ceapa, taiata marunt, se caleste in untdelemn, se pune apoi, un virf de lingurita cu boia dulce de ardei sau 1/2 lingurita cu pasta de ardei, se amesteca de 2-3 ori si, imediat, se adauga cirnatul taiat in felii de 1 cm grosime; se amesteca de 4-5 ori si se stinge cu circa 1/4 l apa fierbinte. Cind clocoteste apa, se adauga cartofii taiati in sferturi, se completeaza apa pina la nivelul cartofilor, se sareaza si se pune un virf de cutit cu piper. Se lasa sa fiarba acoperiti cca 20 minute, ca sa se moaie. Sosul nu se ingroasa cu faina; va fi foarte gustos cu aroma de afumatura. Cind se ia mincarea de pe foc, se presara cu patrunjel sau marar taiat marunt.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din carne de vita si oaie

Mincare cu carne si patlagele vinete

  • Eduard Nedelcu
  • February 24, 2014
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Mancare de castraveti acri cu carne de pasare, porc, vitel, vaca, ovine, iepure

  • Eduard Nedelcu
  • February 25, 2014
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

"Drob" frantuzesc

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • April 30, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de porc

Tocana de varza cu carne de porc

  • Eduard Nedelcu
  • March 11, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • March 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sarmale moldovenesti

  • Eduard Nedelcu
  • March 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de porc

Rulada cu slanina afumata

  • Eduard Nedelcu
  • March 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de porc

Porkolt

  • Eduard Nedelcu
  • March 2, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Perisoare cu smintina

  • Eduard Nedelcu
  • February 28, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.