Latkes

Ingrediente (pentru 4 persoane):

  • 1,5 kg cartofi mijlocii,
  • 1-2 linguri ulei,
  • 1 ou batut,
  • sare,
  • piper negru, macinat proaspat,
  • 2 linguri faina,
  • ulei pentru prajit.

Mod de preparare:

Se spala bine cartofii, se curata, se dau pe razatoarea mare, se storc bine intre palme si apoi in hartie absorbanta si se pun intr-un castron. Se adauga uleiul si oul batut, se amesteca bine, se sareaza si se pipereaza. Se presara faina pe palme si se formeaza placintele plate, care se prajesc in uleiul incins, pana ce se rumenesc frumos pe ambele parti.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.