HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din carne de vita si oaie

Friptura de miel I

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • o pulpa de miel de un kg sau mai mare,
  • o capatana de usturoi,
  • patrunjel,
  • rozmarin,
  • maghiran,
  • 100 ml de vin alb,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare:

Carnea se spala si se impaneaza cu usturoiul curatat. Daca avem usturoi verde, il taiem marunt si il amestecam cu celelalte plante aromatice. Saram si piparam carnea si o punem intr-o tava de friptura iar pe deasupra punem rozmarinul, maghiranul si patrunjelul (si usturoiul, daca e verde). Turnam vinul in tava si o dam la cuptor, incalzit in prealabil, la foc mediu, cam o ora. Din 10 in 10 minute, deschidem cuptorul si stropim friptura cu zeama formata, ca sa se rumeneasca frumos. La o jumatate de ora, intoarcem friptura pe partea cealalta si continuam sa o stropim. Daca s-a rumenit mai devreme, se face focul mai mic sau se acopera cu folie de aluminiu. Se serveste cu piure de cartofi si cu salata sau muratura.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din carne de vita si oaie

Drob de miel

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din carne de vita si oaie

Cotlet de miel la gratar

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

"Drob" frantuzesc

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Miel "Lancashire"

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Mancare de miel cu vinete

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Cotlete de miel cu sos de rosii si menta

  • Eduard Nedelcu
  • June 26, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu ierburi aromate

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu salvie si tarhon

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sote de miel cu curry si stafide

  • Eduard Nedelcu
  • June 24, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

But de miel in aluat

  • Eduard Nedelcu
  • June 19, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.