HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din carne de pasare

Frigarui de pui cu dovleac si cartofi

  • Eduard Nedelcu
  • November 22, 2012
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 6 portii):

  • 4 pulpe de pui dezosate
  • 2 piepti de pui
  • 4 linguei ulei de masline
  • 500 g dovleac
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa mare sau 2 mai mici
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ardei iute
  • 1 lingura curry
  • 1 lingura boia de ardei dulce
  • 500 ml supa de pui din cub concentrat
  • sare si piper

Dovleacul si cartofii se curata de coaja si se taie felii, apoi cuburi. Ardeiul iute si usturoiul se curata si se taie rondele subtiri. Ceapa se toaca marunt. In supa de pui se pun la fiert legumele impreuna cu curry si boia, timp de 10 minute

Carnea se spala si se curata de grasime, dupa care se taie cuburi de marimea unei imbucaturi, se monteaza pe 10-12 bete de frigarui si se rumenesc in ulei de masline timp de 5 minute, intorcandu-le pe toate partile.

Intr-o tava se pun legumele si 2-3 polonice din supa in care au fiert, deasupra lor se aseaza frigaruile si se coc in cuptor la 180 de grade timp de 20 de minute.

Pofta buna!

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Gustari calde si minuturi
  • Preparate din carne de pasare

Pulpe de pui umplute

  • Eduard Nedelcu
  • November 21, 2012
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din carne de pasare

Pui la cuptor cu migdale

  • Eduard Nedelcu
  • November 22, 2012
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu ravioli

  • Eduard Nedelcu
  • June 29, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Carne de pasare, fripta sau fiarta, in aspic

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • April 30, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • March 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui umplut cu orez

  • Eduard Nedelcu
  • March 7, 2014
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui umplut

  • Eduard Nedelcu
  • March 7, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui provensal

  • Eduard Nedelcu
  • March 6, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui fripti la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • March 6, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.