File de cod cu legume si smantana

Share Button

Ingrediente:

  • 1 kg de cod,
  • 400 grame varza de Bruxelles,
  • 1 buchet brocoli,
  • 1 morcov,
  • 200 grame smantana,
  • 1 lingurita faina,
  • 1 lingurita margarina,
  • 2 lamai,
  • 50 grame hrean ras,
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingura sos soia.

Mod de preparare:

Pestele se transeaza, se asaza intr-un vas, se adauga lamaia curatata de coaja si taiata cuburi, ½ din margarina, sare, piper, si se inabusa 7 minute. Legumele curatate, spalate (morcovul taiat cuburi mici) se fierb in putina apa timp de 10 minute, apoi se toarna sosul format din margarina topita, in care se adauga faina, apoi smantana, ½ din hrean, sare, piper, sos de soia. Pestele se fierbe impreuna cu legumele inca 10 minute. In farfurie se asaza intai acesta, apoi legumele; se decoreaza cu felii de lamaie si hrean.

consultanta Dan Bradu
kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.