De unde cumparati rafturi pentru afacerea dvs.?

De unde cumparati rafturi pentru afacerea dvs.?

Dupa cum bine stim cu totii, rafturile sunt deosebit de eficiente datorita capacitatii lor de a stoca o multime de obiecte si de produse. Cand vine vorba despre rafturi pentru diferitele afaceri, importanta acestora este si mai mare.

Indiferent ca detineti un magazin alimentar, un magazin care comercializeaza anvelope sau orice alt tip de magazin, aveti nevoie de cele mai bune solutii pentru a va depozita lucrurile.

Ei bine, in aceste conditii va puteti indrepta atentia spre cele mai bune rafturi metalice, sau in anumite situatii puteti sa alegeti si rafturi din lemn. Vom discuta despre rafturi in cele ce urmeaza, veti afla si cum puteti gasi si cele mai portrivite rafturi, dar si ce avantaje va pot acestea oferi.

Tipuri de rafturi utile pentru o afacere

In functie de afacerea pe care o desfasurati, va puteti indrepta atentia spre rafturile potrivite, dupa cum urmeaza:

1. Rafturi pentru magazine si supermarket-uri

Cu totii vedem rafturile din magazine si supermarket-uri si stim cat de eficiente sunt acestea. De exemplu, exista rafturi din lemn, care se folosesc in special pentru expunerea produselor de panificatie si patiserie.

Exista apoi rafturi metalice, care sunt ideale pentru a depozita toate celelalte produse din magazin. De exemplu, bauturile pot fi depuse pe rafturi metalice. Alte alimente pot fi depuse pe aceste rafturi metalice.

In ceea ce priveste rafturile metalice care sunt folosite de catre magazine si supermarket-uri, de precizat este faptul ca acestea pot fi alese in functie de locatie. Sunt rafturi de perete, care se aseaza langa perete pe toata lungimea magazinului.

Se gasesc de-asemenea rafturi de colt, care sunt special fabricate pentru a fi asezate in colturile incaperii. De-asemenea exista rafturi de mijloc, acestea fiind asezate in pe centrul magazinului.

2. Rafturi pentru haine

In ceea ce priveste magazinele care comercializeaza articole de vestimentatie si imbracaminte, acestea au nevoie de rafturi special construite pentru expunerea acestui tip de produse. Ele sunt eficiente pentru ca permit expunerea produselor astfel incat acestea sa fie observate cu usurinta de catre clienti.

3. Rafturi pentru vulcanizare si magazine care comercializeaza anvelope

In ceea ce priveste aceste magazine si vulcanizari care vand anvelope, rafturile de care au nevoie sunt special construite pentru a putea depozita anvelopele. Sunt total diferite de rafturile pe care le vedem in viata de zi cu zi in magazine.

4. Rafturi pentru depozite

Nu trebuie sa uitam nici de rafturile pentru depozite. Acestea sunt diferite de celelalte categorii mentionate anterior, si pot suporta o greutate mult mai mare. Cei care au fost intr-un depozit, stiu ca pe rafturi sunt asezati paletii cu marfa, deci va dati seama cat de rezistente pot fi acele rafturi.

Acestea sunt asadar, cateva tipuri de rafturi necesare pentru o afacere. In functie de domeniul in care activati, puteti cauta cele mai recente anunturi vanzari rafturi, pentru a alege rafturile la cel mai bun raport calitate – pret.

Daca aveti un buget redus, va puteti indrepta atentia spre rafturi second hand. Puteti gasi diferite tipuri de rafturi metalice second hand, care sunt de cea mai buna calitate.

In schimb, daca aveti bugetul ceva mai mare, atunci va puteti indrepta atentia spre diferite modele de rafturi metalice noi, in functie de activitatea pe care o desfasurati. Rafturile noi arata impecabil, sunt foarte rezistente si foarte eficiente si au multe avantaje.

Si rafturile sh au multe avantaje, iar pretul redus este unul dintre acestea. Sunt la fel de rezistente, dar in ceea ce priveste aspectul, rafturile noi arata mai bine.

Daca va aflati in cautarea celor mai potrivite rafturi metalice pentru afacerea pe care o desfasurati, cu siguranta trebuie sa va indreptati atentia spre StoreExpert, iar rafturile alese va ofera urmatoarele avantaje:

Accesabiliate

In momentul in care faceti achizitia, puteti sa amplasati unde doriti rafturile, astfel incat sa optimizati cat mai bine spatiul pe care il aveti la dispozitie. Tot aici mentionam faptul ca accesul la produsele depozitate pe raft va fi mult mai usor decat daca ati folosi rafturi din lemn.

Vizibilitate

Un alt mare si important avantaj pe care il au aceste rafturi metalice, cu siguranta este reprezentat de vizibilitatea produselor. Este mult mai usor si mai simplu sa vedeti ceea ce se afla depozitat pe un astfel de raft, decat pe un raft din lemn.

Rezistenta

Nu trebuie sa uitam nici de rezistenta. Acestea sunt rafturi special fabricate pentru a rezista o perioada de timp indelungata la diferite conditii de mediu. Sunt rezistente de-asemenea si in ceea ce priveste greutatea, astfel ca puteti depozita pe ele obiecte grele si foarte grele, dar si care sunt voluminoase.

Asadar, acestea sunt in mare parte cateva dintre cele mai importante detalii pe care merita sa le cunoasteti inainte de a cauta anunturi rafturi de vanzare. Cand deja ii contactati pe cei de la StoreExpert, deja trebuie sa cunoasteti avantajele acestor rafturi.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.