Avantajele brazilor artificiali

Avantajele brazilor artificiali

Unul dintre motivele datorita carora oamenii iubesc atat de mult Craciunul, este faptul ca inainte de aceasta sarbatoare cu cateva zile, impodobesc bradul, folosesc cele mai frumoase decoratiuni si instalatii luminoase.

Vom discuta despre acest subiect, vom vedea ce brazi folosesc oamenii de Craciun pentru a-si decora locuintele, si vom discuta putin si despre instalatii luminoase de Craciun. Deci, cu siguranta merita sa cititi pana la final acest articol.

Asadar, dupa cum spuneam, unul dintre motivele datorita caruia oamenii iubesc atat de mult Craciunul, este bradul de Craciun, care fara doar si poate reprezinta atractia fiecarei locuinte in perioada sarbatorilor de iarna.

Sub brad gasim in fiecare an, in dimineata zilei de Craciun, cadoul pe care ni l-a lasat Mos Craciun. In mod evident, cadoul este mai mult sau mai putin consistent, in functie de cat de cuminti am fost in anul respectiv.

In ceea ce priveste bradul de Craciun, in trecut oamenii alegeau sa impodobeasca brazi naturali, pe care ii taiau cu una – doua zile din padure, inainte de Craciun. In ultimii ani insa, din ce in ce mai multe persoane renunta la ideea de a impodobi un brad natural, si aleg sa impodobeasca brazi artificiali.

Veti descoperi in cele ce urmeaza, cateva dintre cele mai importante avantaje pe care acestia le au. Mai mult ca sigur, dupa ce veti cunoaste aceste avantaje, veti lua decizia de a renunta la ideea impodobirii unui brad natural, si veti alege unul artificial.

Aspect impecabil

Cu siguranta, nici un brad natural nu va arata vreodata perfect. Este si firesc acest lucru, pentru ca sunt crescuti in natura, sunt afectati de conditiile meteo, etc. In plus, in momentul in care sunt transportati cu duba sau cu camionul, acestia se mai scutura de ace, etc.

Un brad artificial in schimb, arata impecabil. Este si firesc acest lucru, dat fiind faptul ca sunt artificiali, sunt confectionati in fabrica, dupa cele mai noi tehnologii. Acestia au ramurile perfecte, au culoarea impecabila si aspectul impecabil.

Pretul atractiv

Fara doar si poate, pretul unui brad artificial este unul dintre cele mai importante avantaje. De multe ori, un brad artificial costa mai putin decat un brad natural argintiu. Chiar si brazii artificiali care sunt de calitate premium, si care au preturi similare cu cei naturali-argintii, reprezinta o alegere potrivita.

De ce? Pentru ca un brad natural dupa ce va fi folosit, va fi cel mai probabil aruncat. Acest lucru inseamna ca in fiecare an trebuie cumparat un brad, care va fi aruncat dupa cateva zile. In schimb, bradul artificial poate fi folosit cu siguranta 10 – 15 ani fara probleme.

In plus, in cazul in care va fi pastrat in cutie si intretinut ca la carte, bradul artificial isi va pastra aspectul ireprosabil. Deci, iata inca un motiv datorita caruia, este recomandat sa alegeti un asemenea brad.

Usor de transportat

Brazii artificiali sunt mult mai usor de transportat in comparatie cu brazii naturali. Acesta este cu siguranta un alt motiv pentru care este indicat sa alegeti un asemenea brad.

Dar, de ce sunt mai usor de transporat? Pentru ca se pot demonta, vin ambalati in cutie, si un brad artificial de 2.5 metri poate fi usor impachetat intr-o cutie. Un brad natural de 2.5 metri nu poate fi demontat, deci trebuie gasita o solutie de transport.

Salvati un copac

Stim cu totii cat de multi copaci au fost taiati in tara noastra in ultimul timp. Stim cat de important este ca padurile sa nu mai fie defrisate. Deci, salvati brazii naturali, folosind brazi artificiali.

Exista multe modele

Exista multe modele de brazi artificiali. Exista brazi asemanatori cu cei naturali, practic sunt greu de deosebit. Exista brazi artificiali cu fibra optica, acestia practiv nu mai au nevoie de instalatii luminoase.

Alti brazi artificiali pot avea aspectul brazilor acoperiti de zapada. Deci, exista o multime de optiuni interesante, pentru fiecare, in functie de preferinte. Acestea sunt doar cateva avantaje insa ale brazilor artificiali.

Cand alegeti un asemenea brad, puteti opta pentru unul cu fibra optica, iar astfel nu veti mai cumpara si o instalatie. Pentru toate celelalte tipuri de brazi artificiali insa, veti avea nevoie si de instalatii luminoase, alaturi de globuri si ghirlande.

Exista modele de instalatii luminoase tip sir, clasice, care sunt asemanatoare cu cele folosite acum multi ani de zile. Diferenta insa consta in becurile utilizate. Daca in trecut se foloseau instalatii cu becuri incandescente, acum se folosesc instalatii cu becuri led. Acestea sunt mult mai eficiente din toate punctele de vedere, deci trebuie sa le luati in calcul.

Exista insa si alte tipuri de instalatii luminoase pe care sa le luati in considerare. Alegeti instalatii de tip perdea de exemplu sau de tip tub, pentru a va decora si exteriorul locuintei. Cu siguranta cu astfel de instalatii luminoase si cu un brad artificial, veti crea o atmosfera de vis de Craciun.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.