De ce accesorii are nevoie iPhone X?

De ce accesorii are nevoie iPhone X?

iPhone X este unul dintre cele mai apreciate dispozitive iPhone lansate de catre Apple pana in clipa de fata. Desi compania americana a scos pe piata seria iPhone 11 si seria iPhone 12, iar iPhone X deja are o vechime destul de mare in opinia unor utilizatori, aceste dispozitive inca au un mare succes.

Multi utilizatori care se afla in cautarea unui smartphone, isi indreapta atentia spre acest model iPhone. Nici nu se putea altfel, in conditiile in care discutam despre un smartphone care are specificatii tehnice cu adevarat impresionante.

Cei care isi aleg un astfel de smartphone, in mod evident isi indreapta atentia si spre diferite accesorii iPhone X, care pot fi deosebit de utile, iar in continuare vom vedea despre ce este vorba.

1. Folie de protectie pentru ecran

Dupa cum bine stim cu totii, cele mai multe smartphone-uri (iar aici nu discutam doar despre iPhone X, ci despre smartphone-uri la modul general), ajung intr-un service gsm dat fiind faptul ca au nevoie de o inlocuire display.

Aceasta este cea mai frecventa reparatie hardware, pe care o efectueaza specialistii de la service. Ei bine, in cazul in care nu stiati, dintre telefoanele care ajung in service cu o astfel de problema, majoritatea nu au folie de protectie aplicata pe ecran.

Tocmai de aceea, utilizatorii ar fi indicat sa ia in considerare aplicarea unui astfel de accesoriu pe ecranul telefonului, astfel incat sa nu mai fie nevoie sa se confrunte cu o astfel de problema.

2. Husa

Apoi, husa este un alt accesoriu pe care cu siguranta fiecare utilizator de iPhone X si nu numai, ar trebui sa il ia in considerare. Un astfel de accesoriu isi dovedeste utilitatea si eficienta in momentul in care telefonul este scapat pe jos, iar acesta nu sufera defectiuni, fiind protejat.

O husa pentru iPhone X insa, este un accesoriu foarte important si dat fiind faptul ca reuseste sa scoata in evidenta dispozitivul, oferindu-i eleganta de care are nevoie.

Se gasesc pe piata o multime de modele de huse iPhone X, iar fiecare utilizator isi poate alege un astfel de accesoriu in functie de materialul preferat, in functie de culoarea preferata sau modelul preferat. Optiunile sunt foarte multe.

3. Baterie externa

Se stie faptul ca multe smartphone-uri se descarca foarte repede, iar pentru utilizatori aceasta este o problema. Nu putini sunt cei care opteaza pentru o inlocuire acumulator iPhone X, dat fiind faptul ca bateria telefonului se descarca foarte rapid.

Cand utilizatorii se afla insa si la departare de casa, problema este si mai grava. Din fericire pentru ei insa, un acumulator extern este un accesoriu deosebit de util, pentru ca le permite sa isi incarce dispozitivul chiar si cand se afla departe de casa, sau cand nu au in preajma un incarcator iPhone X.

Cu cat capacitatea bateriei masurata in mAh este mai mare, cu atat mai mult poate incarca bateria externa telefonul. Acum, exista baterii externe care au 20.000 mAh sau chiar mai mult, iar acest lucru este grozav, pentru ca pot incarca de cateva ori telefonul, pana sa fie necesara incarcarea lor.

4. Incarcator wireless

Dispozitivele iPhone X sunt compatibile cu incarcarea wireless, iar utilizatorii ar trebui sa isi indrepte atentia si spre un astfel de incarcator. De mentionat insa este faptul ca acestia ar trebui sa se asigure ca accesoriul pe care au de gand sa il cumpere, este certificat de catre Apple.

Un incarcator wireless care nu este original si nu este certificat Apple, poate sa fie extrem de daunator pentru telefon.

Asadar, acestea sunt 4 accesorii foarte importante, care pot fi extrem de utile pentru un dispozitiv iPhone X.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.