Care sunt motivele pentru a duce iPhone X in service?

Care sunt motivele pentru a duce iPhone X in service?
consultanta Dan Bradu

iPhone X este unul dintre smartphone-urile lansate de catre Apple, care se bucura de un foarte mare succes si in clipa de fata, desi au trecut 3 ani de la lansarea acestuia.

Este un smartphone care dispune de specificatii tehnice notabile, si cu siguranta poate face fata chiar si cerintelor celor mai pretentiosi utilizatori de smartphone.

Cu toate acestea, desi este un smartphone care candva era cel mai cautat si cel mai apreciat de pe piata, este posibil sa creeze unele probleme, iar utilizatorii pot ajunge in service pentru o eventuala reparatie.

In continuare vom discuta putin despre motivele datorita caruia, un astfel de telefon poate ajunge intr-un service gsm. Indiferent ca deja detineti un asemenea dispozitiv, sau doriti sa va cumparati unul, este important sa cititi pana la final.

1. Inlocuire display

Cand vine vorba despre piese telefoane, cu totii stim ca display-ul este cea mai sensibila piesa, iar o sigura clipa de neatentie poate duce la spargerea acestuia.

Utilizatorii care nu isi accesorizeaza dispozitivele cu o folie de protectie din sticla, pentru display, au toate sansele sa ajunga intr-un service gsm pentru o inlocuire display iPhone X. In fiecare zi, specialistii de la service se ocupa de astfel de probleme.

2. Inlocuire baterie

Pe lista celor mai des achizitionate piese telefoane, in mod evident se regaseste bateria. Cei care detin un model iPhone X (si nu numai), ajung foarte des cu dispozitivele in service, dat fiind faptul ca acestea nu rezista foarte mult timp incarcate.

Pentru utilizatori acest lucru este cat se poate de frustrant, mai ales daca folosesc si destul de rar telefonul. Cei care suprasolicita dispozitivul si au cele mai noi si mai interesante jocuri, cel putin nu au motive sa fie dezamagiti daca dispozitivele lor se descarca foarte repede.

Exista si unele solutii care pot fi incercate de catre utilizatori, despre care se stie ca pot avea rezultate in ceea ce priveste salvarea resurselor. Unii utilizatori reusesc astfel sa isi salveze bateriile, in timp ce altii se vad nevoiti sa isi cumpere o baterie noua.

3. iPhone nu functioneaza la temperaturi scazute

Exista utilizatori care ajung sa isi duca dispozitivele in service dat fiind faptul ca acestea nu functioneaza la temperaturi scazute. De precizat insa este faptul ca aceasta este o problema care poate dura cateva secunde (in cele mai multe cazuri), sau chiar mai mult timp.

O astfel de problema este destul de dificil de rezolvat chiar si pentru specialistii de la service, dar cu siguranta, in cele din urma, acestia vor reusi sa remedieze problema.

4. Linia verde care apare pe ecran

Potrivit unui raport Apple Insider, mai multi utilizatori de iPhone X, au observat o linie verde continua pe o parte a ecranului. Linia nu apare imediat dupa pornirea telefonului, ci dupa ce a fost folosit de ceva timp. Samsung, producatorul afisajului iPhone X, a avut o problema similara cu Samsung Galaxy S7, ceea ce indica faptul ca problema este mai degraba legata de hardware decat de o eroare in software.

Cei care au telefoanele inca in perioada de garantie, pot sa beneficieze de inlocuirea dispozitivelor de catre Apple. Cei care insa nu au garantie, sau au observat aceasta problema dupa expirarea perioadei de garantie, cu siguranta trebuie sa isi duca dispozitivele in service, pentru ca acolo lucreaza doar specialisti, care se pot ocupa de remedierea acestei probleme.

Iata asadar, ca exista suficiente motive datorita carora, chiar si telefoanele foarte performante si care au preturi atat de mari, au toate sansele sa ajunga intr-un service gsm pentru remedierea unor probleme, iar acestea sunt doar cateva exemple.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.