Cum se sterge memoria cache si datele aplicatiei de pe Galaxy S10 si S10+

Cum se sterge memoria cache si datele aplicatiei de pe Galaxy S10 si S10+

Unele aplicatii de pe Samsung Galaxy S10 si S10 Plus nu functioneaza corect? Nu este deloc neobisnuit acest lucru pentru un smartphone. De multe ori, doar memoria cache a aplicatiei si datele sunt cele care cauzeaza problema. Stergerea memoriei cache a aplicatiei si a datelor poate restabili functiile normale ale telefonului.

In cazul in care nu stiti cum sa stergeti memoria cache a aplicatiei si datele de pe un telefon Samsung Galaxy S10 si/sau Galaxy S10 Plus, am creat un ghid rapid pentru a va ajuta sa obtineti asta. Cititi mai departe!

Ce este aplicatia Cache si date pentru aplicatii?

Inainte de a incepe, ce anume veti sterge? Data cache si datele aplicatiei nu sunt altceva decat fisiere temporare care sunt stocate in telefon. Cu toate acestea, aceste fisiere nu se clarifica singure. Acestea continua sa se construiasca in timp, in timp ce utilizati aplicatiile.

Pe masura ce din ce in ce mai multe dintre aceste fisiere se pastreaza, telefonul poate inregistra intarzieri si este posibil ca aplicatiile sa nu functioneze corect doar pentru ca aceste fisiere se vor incadra in memoria si stocarea telefonului. Eliminarea acestor fisiere va reseta pur si simplu aplicatiile la starea implicita si ar trebui sa functioneze corect.

Stergeti memoria cache a aplicatiei si datele de pe Galaxy S10 si Galaxy S10 Plus

Procesul pentru asta este destul de simplu. Urmati pasii de mai jos si veti reusi sa stergeti memoria cache si datele de pe Galaxy S10 si Galaxy S10 Plus. Procesul este exact acelasi atat pentru un telefon Samsung Galaxy S10, cat si pentru un telefon Samsung Galaxy S10 Plus.

Pasul 1: Accesati ecranul de pornire al telefonului dvs. si glisati panoul de notificari in sus.

Pasul 2: Localizati pictograma „Gear” sau „Cog” mica in panou si atingeti-o. In acest fel, se va deschide segmentul de setari al telefonului. Sau puteti cauta direct aplicatia Setari si utilizati asta.

Pasul 3: In acel segment de setari, derulati treptat in jos si localizati optiunea „Aplicatii”.

Pasul 4: Odata ce apasati pe Aplicatii, veti fi dus la un nou ecran care listeaza toate aplicatiile care sunt instalate in prezent pe telefon. Localizati aplicatia pentru care doriti sa stergeti memoria cache si datele.

Pasul 5: Dupa ce ati localizat aplicatia, atingeti-o pentru a vedea un ecran nou care prezinta detaliile aplicatiei. Localizati optiunea care scrie „Stocare”.

Pasul 6: Apasand pe optiunea de stocare se va deschide un nou ecran unde puteti vedea doua butoane – Stergeti memoria cache si stergeti datele.

Pasul 7: Atingeti optiunea Clear Cache. Butonul va deveni gri si nu se va intampla nimic altceva. Butonul devenind gri inseamna ca cache-ul aplicatiei a fost sters.

Pasul 8: Navigati inapoi la ecranul de pornire al telefonului si apoi deschideti din nou aplicatia. Verificati daca aplicatia functioneaza conform intentiei sau nu.

Daca functioneaza asa cum trebuie sa o faca, nu mai este nevoie sa faci nimic mai departe. Bucurati-va de utilizarea aplicatiei. Daca aplicatia inca nu functioneaza asa cum este destinata, mergeti inapoi si porniti de la pasul 1 si mergeti pana la pasul 7.

Pasul 9: Dupa ce ati sters memoria cache, atingeti butonul Stergeti datele. Veti vedea o notificare care va va avertiza ca, inainte, veti sterge toate datele pe care aplicatia le-a stocat cand utilizati aplicatia anterior.

Pasul 10: Apasati butonul „OK” si toate datele aferente aplicatiei vor fi sterse. Dupa ce ati facut acest lucru, navigati inapoi pe ecranul de pornire al telefonului.

Acum deschideti pur si simplu aplicatia, aceasta va porni ca o aplicatie recent instalata. Nu vor fi disponibile date pentru care aplicatia sa functioneze si trebuie sa introduceti o parola sau un cod de e-mail necesar pentru ca aplicatia sa functioneze. In cazul in care ati facut asta pentru un joc, veti pierde tot progresul jocului. Va trebui sa incepeti jocul de la inceput.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.