Cum sa alegi cel mai bun iPhone pentru tine?

Cum sa alegi cel mai bun iPhone pentru tine?

Sa-ti dai seama care este cel mai bun iPhone pentru tine poate fi complicat. Cumpararea unui nou iPhone inseamna a alege dintre sase modele actuale (iPhone 11 Pro si Pro Max, iPhone 11, iPhone XR si iPhone 8 si 8 Plus), capacitati multiple de stocare, functii diferite si un pret iPhone diferit pentru fiecare model.

Trebuie sa stii daca iti doresti sa utilizezi Face ID sau daca tot ce te intereseaza este Animojis. Poate cel mai important lucru pentru a obtine cel mai mare ecran posibil sau cel mai bun aparat foto. Sunt multe detalii de luat in calcul, iar in randurile care urmeaza, acest subiect va fi abordat amanuntit, pentru a te ajuta sa faci cea mai buna alegere.

Daca tehnologia cea mai tare, cea mai de varf conteaza pentru tine, seria iPhone 11 Pro este singura ta alegere. Acestea sunt singurele iPhone-uri actuale care ofera un ecran OLED de la margine la extrem, HDR, un sistem cu trei camere de top-of-the-line si impermeabilizare IP68 imbunatatita.

Cel mai mare si cel mai bun

iPhone 11 Pro este topul modelului de linie. Are cel mai mare ecran – 5,8 inchi pe 11 Pro, 6,5 inchi pe 11 Pro Max, ceea ce il face pentru jocuri grozave si multimedia.

Cel mai bun ecran

In timp ce toate modelele iPhone 11 si XR au un ecran de la margine, care acopera fata completa a telefonului, numai cele doua modele 11 Pro folosesc o tehnologie OLED superioara si ofera HDR extrem de detaliate, plin de culoare. Ecranul iPhone 11 si XR este extrem de extrem, dar foloseste o tehnologie diferita si nu ofera celelalte functii.

Cea mai buna camera

Camera foto orientata spre utilizator pe toate cele trei modele iPhone 11 poate fi aceeasi, dar camerele din spate sunt destul de diferite.

In timp ce toate cele trei modele iPhone 11 ofera rezolutie de 12 megapixeli, doar cele 11 Pro si 11 Pro Max cu unghi larg, ultra-unghi larg si teleobiective, zoom optic si stabilizare optica a imaginii si zoom digital de pana la 10x. De asemenea, au trei optiuni Portrait Lighting pe care iPhone XR nu le are.

Face ID

Ambele modele iPhone 11 Pro folosesc sistemul de recunoastere Face ID de generatie urmatoare pentru deblocarea iPhone si confirmarea tranzactiilor Apple Pay. Modelele iPhone 11 si XR au de asemenea aceasta caracteristica.

Incarcare wireless

Toate modelele iPhone actuale se incarca fara fir folosind standardul Qi. Uitati de conectarea la iPhone; puneti-l doar pe un pad de incarcare pentru a incarca bateria.

Cea mai mare stocare

Numai modelele iPhone 11 Pro ofera pana la 512 GB stocare. Cel mai mult orice alt model de oferta este de 256 GB (pe iPhone 11 standard).

NFC & Apple Pay

Seria 11 Pro include suport pentru NFC (Near-Field Communication), standardul wireless care este utilizat pentru tranzactiile cu Apple Pay. Toate celelalte iPhone-uri din aceasta lista accepta si Apple Pay.

Procesoare mai noi

Cele mai noi, mai rapide cipuri apar in iPhone 11 Pro (si standard iPhone 11). Cipul A13 Bionic ofera performante notabil mai rapide decat cipul din iPhone XS din generatia anterioara.

Compatibil cu Apple Watch si AirPods

Fiecare telefon din aceasta lista functioneaza cu toate generatiile de casca AirPods wireless Apple Watch si Apple, inclusiv AirPods Pro.

Marime si greutate

In ciuda faptului ca are un ecran mai mare cu un centimetru decat ecranul de pe iPhone 8, iPhone 11 Pro este cu doar 0,22 inci mai inalt si 0,16 inci mai lat.

Dupa cum se poate vedea, in momentul in care vine vorba despre achizitionarea celor mai recente modele iPhone, acestea intr-adevar sunt cu adevarat impresionante in ceea ce priveste specificatiile tehnice, iar persoanele care isi permit, in mod evident nu vor sta pe ganduri, si isi vor indrepta atentia spre astfel de smartphone-uri de ultima generatie.

Exista insa si foarte multe persoane care si-ar dori un asemenea smartphone, tinand cont de reputatia pe care o au dispozitivele iPhone, dar si datorita specificatiilor tehnice cu adevarat impresionante, care fac din aceste modele, probabil cele mai reusite telefoane de pe piata la ora actuala.

Cei care nu isi permit insa sa isi cumpere un asemenea smartphone nou, cu siguranta nu trebuie sa se lase descurajati. Isi pot indrepta atentia spre diferite magazine online precum Total Convert, care comercializeaza smartphone-uri de la cei mai renumiti producatori de pe piata.

Aici au posibilitatea de a gasi la cele mai atractive preturi, diferite modele de smartphone-uri, chiar si modele iPhone. Aici, utilizatorii pot gasi modele iPhone atat de generatie noua, cat si modele iPhone care au fost lansate pe piata de catre Apple acum mai mult timp, insa toate dispozitivele se prezinta impecabil, atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere functional. Deci, utilizatorii isi pot alege de aici iPhone-ul.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.