Cum inchiriezi masini in Europa cu Visa?

Cum inchiriezi masini in Europa cu Visa?

Nu putem sa discutam despre inchirieri autoturisme fara sa vorbim si despre inchirierile prin intermediul cardului VISA cu ajutorul internetului. Tocmai de aceea pentru a fi evitate situatiile neplacute noi ne-am decis sa va prezentam mai multe idei despre cum ar trebui sa decurga in mod normal inchirierile cu cardul visa.

Daca va rezervati o masina in Europa folosind cardul visa, companiile de inchirieri auto va garanteaza masina pentru voi. Daca nu au respectiva masina cand veniti sa o preluati va vor oferi o masina similara sau una superioara. Daca deteriorati masina in perioada in care o inchiriati compania respectiva va va triite o instiintare prin fax, posta sau mail inainte de a percepe un tarif suplimentar. Astfel veti putea sa contactati firma pentru a discuta situatia.

Compania de la care inchiriati masina va trimite prin posta, mail sau fax un formular prin care sa confirmati rezervarea si care va include si toate detaliile inclusiv toate optiunile de anulare si toate taxele de neprezentare.

Daca anulati rezervarea pentru o masina pe care ati avut in intentie sa o ichiriati cereti de fiecare data si codul de anulare de la respectiva companie de inchirieri auto sau de la intermediarii sai. Daca ai folosit  o agentie de intermediere ea trebuie sa instiinteze respectiva companie in ceea ce priveste anularea. In acest caz nu mai este necesar sa va ocupati personal de asta.

Nu uitati ca daca nu anulati rezervarea inainte de data trecuta in termenii companiei aceasta poate sa va perceapa si tariful pentru o zi cu rezervare si in plus taxele aferente ori pretul integral al inchirierii in functie de termenii impusi de companie.

In cazul in care compania de inchirieri masini va debiteaza cardul chiar daca aveti un cond de anulare va recomandam sa contactati emitentul cardului pentru o posibilitate noua de stornare a tranzactiilor.

Va recomandam sa va asigurati de fiecare data ca dispuneti de un nivel adecvat de asigurare inainte de a putea inchiria masina pentru ca e posibil sa fiti obligati sa platiti pretul integral al daunelor pe care le aduceti masinii.

Aduceti de fiecare data copii cu detalii in momentul in care preluati masina.

Daca compania de inchirieri auto va debiteaza cardul visa aceasta tranzactie apare in mod sigur pe extrasele de cont. Daca vedeti orice neconconrdanta contactati in primul rand comerciantii pentru a putea rezolva problema. De asemena, banca ori emitentul cardului poate sa va ajute.

Daca faceti un accident cu masini inchiriate puteti suna la sectia de politie locala pentru ca accidentul sa fie inregistrat. Altfel polita de asigurare poate sa fie anulata. Daca masina va fi returnata puteti sa obtineti si confirmarea scrisa in ceea ce priveste starea de functionare a masinii si daca ati solicitat lucrul acesta in cadrul procesului de rezervare.

Daca masina nu sufera daune compania va trebui sa va ofere o confirmare in sensul acesta pe loc. Daca returnati masina in afara programului normal de lucru al companiei atunci ar trebui sa tineti cont de dauele suferite. Fotografiile de calitate servesc drept dovada.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.