Care covoare sunt la moda anul acesta?

Care covoare sunt la moda anul acesta?

Indiferent de cat de frumos arata casa ta, dupa o anumita perioada de timp, mai mult ca sigur iti vei dori o mica schimbare sau o schimbare radicala, astfel ca vei incepe amenajarile interioare ale acesteia.

Pentru o mica schimbare nu va trebui sa te ocupi foarte mult de amenajarea interiorului, insa in momentul in care ai de gand sa faci o schimbare radicala, va fi nevoie sa schimbi totul.

Aceasta schimbare radicala incepe inca de la pereti, pentru ca va fi nevoie sa alegi o culoare placuta in primul rand, si care sa se asorteze in mod perfect atat cu parchetul pe care il vei alege pentru camere, cat si cu mobila noua pe care o vei alege, dar si cu perdelele, cu draperiile si cu covoarele.

Chiar si canapelele si fotoliile conteaza foarte mult, pentru ca acestea pot sa fie realizate din mai multe tipuri de tapiterie, printre care piele, panza si catifea, iar tu trebuie sa alegi ceva de o calitate superioara.

Tapiteria din panza este cea mai ieftina, astfel ca daca bugetul iti permite, nu trebuie sa te orientezi spre acest tip de tapiterie.

Catifeaua este un material folosit la tapiterie, si este foarte elegant, insa trebuie sa stii faptul ca este foarte greu de intretinut, insa aspectul oferit casei este unul mult superior decat in cazul in care vei alege tapiteria din panza.

Vei putea sa optezi pentru tapiterie din piele, care in mod elegant este foarte aspectuoasa, si se potriveste de minune cu orice design al incaperii. Un mare plus pe care il are acest tip de tapiterie este faptul ca se poate curata foarte usor. Practic, pentru a curata tapiteria din piele ai nevoie doar de o carpa umeda.

Ei bine, dupa ce iti vei cumpara si fotoliile si canapelele, nu iti mai ramane altceva de facut decat sa iti indrepti atentia si spre covoare, si sa iti alegi cate un covor pentru fiecare camera a locuintei tale.

De exemplu, in acest an se poarta covoarele care au un design indraznet, iar culorile lor sunt puternice, astfel ca vei putea gasi covoare roz-bombom, covoare galben-mustar, turcoaz sau chiar si albastru de cobalt.

Se poate opta pentru covoare care sa fie intr-o singura culoare, sau se poate alege un covor care sa aiba o combinatie interesanta de culori, insa ideea este aceea de a atrage atentia.

Tesaturile organice sunt la moda in acest an, astfel ca vei putea sa optezi pentru covoare realizate din materiale naturale, cum ar fi canepa, lana, sau chiar si fibrele din plante. De obicei, covoarele care au un design traditional, au fost confectionate din fibre de plante, iar in cazul acestor covoare, este prezentata de obicei tema naturii.

Sunt insa persoane care isi doresc sa ofere locuintei lor un aspect clasic, astfel ca in intampinarea lor, producatorii comercializeaza covoare care sa se incadreze perfect in acest stil. Se pot gasi mai nou o multime de covoare care sa aiba imprimate tot felul de simboluri care apartin unor diferite culturi, iar culoarea covoarelor, este evident faptul ca este diferita.

Ei bine, fiecare dintre aceste detalii pe care le-am amintit anterior conteaza foarte mult, insa trebuie sa stii ca un covor cu siguranta schimba aspectul fiecarei camere.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.