Cum functioneaza o camera speed dome?

Cum functioneaza o camera speed dome?
kurtmann.ro

O camera speed dome este un dispozitiv de monitorizare ce poate filma la o rata foarte mare, fiind folosita de regula pentru monitorizarea de spatii mari sau obiecte in miscare.

O astfel de camera are forma de dome si se imbina usor in orice mediu inconjurator. Gasesti aici mai multe modele de camere speed dome, insa voi descrie unul singur, modelul Sony® Super HAD 1/3”, 650 TVL, SSD-7315X ca sa puteti intelege cum functioneaza o astfel de camera.

Acest tip de camera de supraveghere speed dome intra in categoria camerelor performante, atat datorita caracteristicilor tehnice cat si capacitatii de a filma atat pe timp de noapte cat si timp de zi.

Se poate folosi in spatii exterioare mari, acoperindu-se astfel cu o singura camera o zona larga, aici intra depozite, curti exterioare, chiar si case pana la urma. Are un sistem optic de ultima generatie si o rezolutie de 650 de linii, ce ofera o imagine deosebit de clara.

Caracteristica sa de baza este viteza, speed camera inseamna o camera care are abilitatea de a filma un spatiu larg fara a lasa unghiuri moarte. Adica chiar daca este o singura camera si chiar daca spatiul este mai mare, nu ai loc unde sa te ascunzi de ea.

Se misca rapid si capteaza fiecare unghi, cu o viteza de rotatie intre 0.01 si 200 de grade pe secunda. Pentru filmarile nocturne are un iluminator IR cu 10 led-uri SuperFlux pentru imagini clare si pe timp de noapte.

consultanta Dan Bradu

Dincolo de viteza de reactie camerele speed dome sunt mult mai versatile fata de unghiul de rotatie. Modelul mentionat are doua unghiuri de rotatie, unul vertical si unul orizontal. Cel orizontal este de 360 de grade iar cel vertical este de 90 de grade cu auto-inversare. Astfel camera se poate misca in toate directiile cu o viteza uimitoare.

Acestea sunt caracteristicile de baza ale unei camere speed dome, cu un astfel de produs stii ca poti sa oferi siguranta spatiului destinat monitoirzarii. Intra pe Ordis.ro si vezi mai multe modele de camere speed dome!

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.