Cum alegi telefonul potrivit?

Cum alegi telefonul potrivit?

In perioada in care am ajuns sa traim, fiecare persoana detine cel putin un telefon mobil inteligent pe care il utilizeaza in diferite scopuri.

Fiecare dintre noi am vrea atunci cand suntem in cautarea unui astfel de dispozitiv sa ne putem cumpara un telefon cat se poate de performant, si cu siguranta ne-am dori ca acesta sa fie de la un producator de top de pe piata, insa nu suntem cu totii la fel de norocosi.

Sunt o multime de persoane care atunci cand afla cat costa ultimele modele de telefoane scoase pe piata de catre cei de la Samsung sau de catre cei de la Apple, cu siguranta raman dezamagiti, si nu isi cumpara un astfel de dispozitiv.

Ei bine, acestia isi vor indrepta atentia spre telefoane mai ieftine, insa care sa aiba caracteristici tehnice cat mai impresionante, astfel ca si performantele telefonului ar fi mai mari.

Atunci cand esti in cautarea unui telefon mobil, nu trebuie neaparat sa iti cauti un model scump, ci mai degraba trebuie sa iti cauti un telefon de care sa te poti folosi in toate scopurile in care doresti.

Daca esti acel gen de persoana pasionata de fotografie, cu siguranta atunci iti vei indrepta atentia spre telefoanele care au cea mai performanta camera foto de pe piata, si acestea sunt fara indoiala toate modelele din gama Sony.

Daca vei vrea un telefon care sa nu se blocheze in momentul in care iti ruleaza mai multe aplicatii sau jocuri, si vrei ca acesta sa aiba o memorie RAM mare, si memorie de stocare mare, cu siguranta iti indrepti atentia spre un model iPhone sau spre un model Samsung.

Deasemenea poti daca asteptarile tale sunt cele anterior mentionate, sa iti indrepti atentia si spre un model de la HTC, pentru ca si acest producator este unul de renume la nivel international.

Daca nu iti doresti un telefon foarte performant, ci mai degraba iti doresti un model de care sa te poti folosi atunci cand ai nevoie, iti poti indrepta atentia de exemplu spre un Nokia 520, care cu siguranta este mult mai ieftin decat telefoanele brandurilor pe care le-am enumerat mai sus.

In cazul in care alegi un astfel de telefon iar acesta se defecteaza, trebuie sa stii ca preturile pieselor nu vor fi la fel de scumpe precum ale telefoanelor de la producatorii anterior mentionati.

De exemplu un touchscreen Nokia Lumia 520 cu siguranta va fi mult mai ieftin decat un touchscreen pentru un iPhone 7 sau pentru un Samsung Galaxy S7.

Nici performantele unui astfel de model de la Nokia nu sunt la fel de mari precum ale acestor doua modele, insa cu siguranta nu se merita sa investesti foarte multi bani in achizitionarea unui telefon scump, daca nu il vei exploata la maxim.

Deci, pentru a alege telefonul potrivit, in primul rand trebuie sa stii ce asteptari vei avea de la acesta, si cu siguranta trebuie sa iti cunosti si bugetul, astfel ca vei putea alege acel telefon care are cel mai bun raport calitate – pret, dintre toate modelele care se incadreaza in suma de bani pe care esti dispus sa o cheltuiesti.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.