Crap cu ciuperci

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente (pentru 4-5 persoane):

  • 1 kg file de crap,
  • 800 gr ciuperci proaspete,
  • 2 cepe,
  • 400 gr rosii in bulion,
  • sare,
  • piper,
  • foaie dafin,
  • cimbru,
  • 1 legatura patrunjel verde,
  • 150 ml vin alb,
  • 2 linguri ulei.

Mod de preparare:

Se portioneaza crapul, se condimenteaza apoi se introduce la cuptor 5 minute dupa care se adauga ceapa taiata pestisori, ciupercile spalate, curatate si taiate felii subtiri. Se toarna vinul si se lasa la cuptor inca 7 minute dupa care se adauga rosiile in bulion lasandu-se in cuptor inca 10 minute. Se decoreaza cu patrunjel taiat fin.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.