Ciorba de peste

Share Button

Ingrediente:

  • 2 pesti (de orice fel),
  • 2 gogosari,
  • 3 ardei,
  • 4 morcovi,
  • 2-3 frunze de telina,
  • o ceapa mica,
  • 50 g de orez,
  • 4-5 rosii potrivite,
  • smantana,
  • patrunjel verde tocat,
  • sare.

Mod de preparare:

Pestii se curata, se spala bine si se taie bucati. Zarzavatul se curata, se spala si se taie cubulete, care se pun intr-o oala. Se pun la fiert. Dupa 10 minute de clocot, se adauga bucatile de peste si orezul ales si spalat. Se mai lasa sa fiarba 15 minute, dupa care se serveste cu smantana si cu patrunjel tocat.

consultanta Dan Bradu
kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.