Ciorba de gogosari

Ingrediente:

  • 6-7 gogosari mari,
  • 2-3 morcovi,
  • o ceapa potrivita,
  • 2 radacini de patrunjel,
  • 50 g de orez,
  • sare,
  • verdeata,
  • 3-4 rosii,
  • smantana.

Mod de preparare:

Toate legumele se spala, se taie cubulete si se inabusesc intr-o ceasca cu apa. Se adauga apoi apa pentru ciorba si lasam sa dea un clocot, dupa care adaugam rosiile curatate de pielite si orezul ales si spalat. Mai lasam sa fiarba 10-15 minute si potrivim de sare dupa care servim cu verdeata si smantana.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.