Ingrediente:
- 500 g de carnati afumati,
- o ceapa,
- o varza acra,
- 2-3 morcovi,
- o radacina de patrunjel,
- marar,
- cimbru,
- bulion sau zeama de varza.
Mod de preparare:
Morcovii si patrunjelul se curata, se spala, se taie cuburi si se pun la fiert. Se adauga ceapa curatata si taiata marunt si carnatii taiati felii sau bucati. Cand au inceput sa clocoteasca, se pune varza taiata fideluta, marar si cimbru. Daca mai e cazul, se acreste ciorba cu bulion sau cu zeama de varza. Se serveste cu smantana.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt cele mai utile si frecvente tipuri de bagaje? - January 21, 2021
- De ce sa alegeti OVB Romania asigurari de sanatate? - January 21, 2021
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
Comentarii recente