Cine cauta masini de inchiriat in Otopeni-Bucuresti?

Cine cauta masini de inchiriat in Otopeni-Bucuresti?
Share Button

Capitala Romaniei este un oras interesant atat pentru cetatenii romani, cat si pentru cetatenii straini. In fiecare zi sosesc pe Aeroportul International Henri Coanda din Otopeni, mii de cetateni straini care isi doresc sa viziteze capitala, pentru a descoperi cele mai interesante obiective turistice.

Foarte multi romani calatoresc la randul lor spre capitala tarii, unii dintre acestia sosesc acasa de sarbatori, si isi doresc sa inchirieze o masina pentru a ajunge de la aeroport acasa. Cei care isi doresc sa inchirieze o masina la un pret atractiv, trebuie doar sa acceseze https://www.premierrentacar.ro/Inchirieri-auto-Bucuresti-Otopeni, pentru a inchiria o masina pe placul lor.

Apoi, exista turisti romani care calatoresc cu avionul spre capitala tarii, pentru ca isi doresc sa viziteze Bucurestiul. Si pentru acestia, https://www.premierrentacar.ro/Inchirieri-auto-Bucuresti-Otopeni reprezinta cea mai eficienta solutie, atunci cand isi doresc sa inchirieze o masina pentru a se deplasa prin capitala.

Cei care acceseaza https://www.premierrentacar.ro/Inchirieri-auto-Bucuresti-Otopeni avand intentia de a inchiria de la Premier rent a car o masina, au posibilitatea de a-si alege o masina dintr-o flota auto moderna. Premier rent a car, pune la dispozitia clientilor sai atat masini luxoase, cat si masini economice, ideale pentru traficul din capitala tarii.

Fiecare client are posibilitatea de a-si alege o masina in functie de suma de bani de care dispune. Dupa ce clientii isi aleg masina potrivita, nu mai ramane decat sa ia masina in primire, si sa inceapa sa viziteze imprejurimile si capitala. Iata cateva locuri care cu siguranta sunt obligatoriu de vizitat in capitala Romaniei.

Palatul Parlamentului

kurtmann.ro

Daca exista un loc pe care pur si simplu nu puteti sa il ratati atunci cand ajungeti in Bucuresti, mai mult ca sigur acela este Palatul Parlamentului, numit si Casa Poporului. Cu o suprafata de 365.000 de metri patrati si mai bine de 1.000 camere, Palatul Parlamentului este a doua cea mai mare cladire administrativa din lume. Asigurati-va ca vizitati interiorul, deoarece vazand clarirea din exterior nu este acelasi!

Casa Poporului este cea mai cunoscuta constructie din Romania, si este totodata un loc controversat; este o parte atat de integranta a ceea ce este azi Romania si va va oferi o perspectiva si o intelegere mult mai profunda a istoriei romanesti.

Piata Revolutiei

Piata Revolutiei din centrul Bucurestiului este un loc cu multa istorie. Monumentele si cladirile pe care le vezi astazi au fost complet restaurate si nu ai spune ca unele dintre cele mai intunecate capitole ale istoriei romanesti au fost scrise aici.

Muzeul Satului

Muzeul Satului este o expozitie in aer liber care arata viata traditionala a satului romanesc asa cum a fost in trecut. Este, de asemenea, cel mai vizitat muzeu din Romania. Muzeul Satului este un loc frumos pentru a fi vizitat intr-o zi insorita. Acest obiectiv turistic este ideal pentru familii cu copii. Exista o multime de locuri unde sa alergi, iar copiilor le va placea sa exploreze cladirile vechi de 200 de ani.

Parcurile din Bucuresti

Bucurestiul este un oras foarte verde si exista multe parcuri pe care le poti explora. Pentru a prezenta doar trei, mentionam Parcul Herastrau, Parcul Cismigiu si Parcul Izvor. Se spune ca aceste trei parcuri nu trebuie ratate, dar daca aveti mai mult timp puteti vizita si Gradina Botanica, Parcul Operei, Parcul Tineretului si Delta Urbana – Parcul Natural Vacaresti.

Bisericile din Bucuresti

Nu puteti merge cinci minute fara sa ajungeti la o biserica din Bucuresti. Unele dintre cele mai frumoase biserici din centrul orasului sunt: Biserica Stavropoleos, Biserica Sfantul Anton, Biserica Cretulescu, Biserica Sf. Nicolae – Selari.

Ateneul Roman

Ateneul Roman este o cladire frumoasa si una de care romanii sunt cei mai mandri. Este de fapt sala principala de concerte a Bucurestiului, asa ca daca va place muzica clasica, incercati sa participati la unul dintre concerte. De asemenea, puteti vizita Ateneul si admira arhitectura sa frumoasa in timpul zilei.

Muzeele din Bucuresti

Bucurestiul are multe muzee. Pe langa Muzeul Satului despre care am discutat deja mai sus, in continuare sunt prezentate cateva dintre cele mai de remarcat muzee din Bucuresti: Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa, Muzeul National de Arta al Romaniei, Muzeul Taranului Roman sau Muzeul National de Arta Contemporana.

Capitala Romaniei are asadar o multime de locuri interesante pe care turistii le pot vizita. Cei care isi doresc sa viziteze in doar cateva zile toate aceste atractii ale Bucurestiului, cu siguranta vor fi nevoiti sa inchirieze o masina. Premier Rent a car le ofera aceasta posibilitate, simplu si rapid, accesand https://www.premierrentacar.ro/Inchirieri-auto-Bucuresti-Otopeni.

Aceasta firma de inchirieri auto este cea mai potrivita pentru toti cei care isi doresc sa inchirieze o masina pentru a se deplasa prim capitala. Formalitatile de inchiriere online a unei masini dureaza maxim 2 minute, indiferent ca se opteaza pentru limuzine, pentru SUV-uri sau pentru masini economice, care reprezinta cea mai indicata solutie pentru traficul din Bucuresti.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.