Chec Ina

Share Button

Ingrediente:

  • 6 oua,
  • 280 g de zahar,
  • 280 g de faina,
  • 250 g de margarina,
  • coaja de lamaie sau vanilie,
  • 100 g de stafide,
  • un pumn de miez de nuci,
  • rahat,
  • visine.

Mod de preparare:

Se freaca galbenusurile cu margarina si zaharul, se adauga faina, un praf de vanilie si apoi albusurile batute spuma. Intr-o tava de chec (merge si una de cozonac), unsa bine cu margarina si tapetata cu faina, se toarna compozitia rezultata in care se adauga stafide sau nuci sau rahat, sau de toate, dupa posibilitati. Se da la copt in cuptorul incins in prealabil, la foc mic, pana ce checul este copt (se verifica cu scobitoarea).

kurtmann.ro
consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.