HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Dulciuri

Chec cu vin si ciocolata

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 16 felii):

Aluat:

  • 200g unt moale,
  • 200g zahar,
  • 2 plicuri zahar vanilat,
  • 1 lingurita scortisoara,
  • 4 oua,
  • 2 linguri rom,
  • 2 linguri cacao,
  • 250g faina,
  • 2 lingurite praf de copt,
  • 150g ciocolata amaruie rasa,
  • 50ml vin rosu.

In plus:

  • 150g ciocolata alba.

Mod de preparare:

Se bate untul cu zahar, zahar vanilat si scortisoara. Se inglobeaza pe rand oualele, amestecand pana se dizolva zaharul; se inglobeaza romul. Cuptorul se incinge la 175ºC. Se amesteca faina cu cacao, praf de copt si ciocolata rasa. Se inglobeaza in compozitie, alternand cu vinul. Aluatul se coace intr-o forma de chec unsa si tapetata cu faina 60 minute. Se scoate din cuptor si se lasa sa se racoreasca in forma. Apoi se rastoarna pe un gratar de bucatarie si se lasa sa se raceasca complet. Se topeste ciocolata alba si se acopera checul. Se lasa sa se intareasca glazura si abia pe urma se taie checul.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Dulciuri

Stelute

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Paste si pizza

Penne Primavara cu ton

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Cozonac cu faina oparita

  • Eduard Nedelcu
  • July 18, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de piersici

  • Eduard Nedelcu
  • July 10, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de pepene galben

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de capsuni

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de caise

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de banane

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Sufleu de mere

  • Eduard Nedelcu
  • July 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Tort din branza de vaci (Pasca)

  • Eduard Nedelcu
  • July 3, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.