Cercei eleganți la modă în 2021

Cercei eleganți la modă în 2021

Cerceii bine aleși, nu îți vor permite să arăți banală în timpul săptămânii și vor adăuga farmec și feminitate unei ieșiri de seară. Individualitatea, imaginea atrăgătoare și extraordinară vor fi potrivite numai atunci când porți cercei eleganți.

Nu îți fie teamă să experimentezi, dar dacă te simți inconfortabil cu cerceii uriași Congo în urechi, cu siguranță ar trebui să îi abandonezi în favoarea unui model mai apropiat de sufletul tău.

Noii cercei eleganți la modă în 2021 sunt realizați sub formă de lacăt, ac de siguranță, inimă, inel, cu perle, aurii și argintii.

Aceste decorațiuni sunt realizate sub formă de pătrate, cercuri, literă, triunghiuri și tot felul de combinații ale acestora. Cerceii eleganți geometrici cu linii clare vor completa eficient rochiile și bluzele feminine și vor deveni un accent elegant în imagine.

Dacă ținuta în sine este strictă și laconică, atunci ar trebui să nu alegi cercei cu colțurile ascuțite.

Pentru această imagine, ai nevoie de modele cu liniile mai netede. În această categorie intră și cerceii geometrici cu design volumetric convex și tot felul de inserții: rotunzi, ovali, bile și chiar lanțuri. Geometria volumetrică poate fi independentă sau doar o mică adăugare la un decor neobișnuit.

Cercei eleganți inele

Cerceii la modă sub formă de cerc sunt iubiți de multe femei. Atrag atenția cu un design ușor modificat în acest sezon. Designerii sugerează să alegi modele cu un punct de bază masiv pe ureche și cu o dimensiune elegantă, potrivită. Orice nereguli de proiectare și deformări sunt binevenite.

Și, de asemenea, tot felul de modele semilună, ciorchini de inele de diferite dimensiuni, lanțuri și piramide – imaginația ta nu poate fi limitată de nimic, putând urmări doar confortul purtării.

Fashionistele care preferă o versiune mai tradițională sunt sfătuite să renunțe la cerceii rotunzi tradiționali și, sincer, oarecum plictisitori, în viitorul sezon. Pot alege cu ușurință, cercei eleganți Soraya sau cerceii eleganți cu cristale, și de asemenea, cerceii perfecți Sonja. 

Cerceii cu crestături și margini decorative, sunt luxoși și se potrivesc perfect în orice look de seară. Cerceii cerc sunt destul de versatili, fiind important doar să alegi hainele potrivite pentru fiecare model.

Cerceii rotunzi mici sunt potriviți chiar și pentru un cod vestimentar de birou, în timp ce bijuteriile mari sunt cele mai bine purtate la un cocktail. La rochiile colorate cu o croială vaporoasă sau blugi și tricouri poți purta cercei inele îndrăzneți sau clasici care vor pune un accent spectaculos pe imaginea ta.

Cercei eleganți lungi

Cerceii lungi, precum lacăt, ac de siguranță aurii și argintii, cercei cu lanț de aur și piatră verde, cercei inimă Aimee S, cerceii lungi cu zale, cercei lungi cercuri și multe alte modele se vor potrivi domnișoarelor cu gât grațios, postură impecabilă și coafură data peste cap.

Această categorie include așa-numiții cercei earcuff și bijuteriile asemănătoare firului laconic și opțiunile cu ciucuri sau lanțuri. Geometria clară, despre care am vorbit mai sus, va arăta, de asemenea, organică. Regula generală pentru astfel de bijuterii în acest sezon este: lungimea lor, cel puțin până la baza gâtului.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.