Alege o epilare definitiva cu laser pentru a scapa de parul nedorit

Alege o epilare definitiva cu laser pentru a scapa de parul nedorit

O femeie isi doreste sa arate intodeauna bine, iar parul nedorit poate fi un obstacol.

Epilarea cu laser este o forma de indepartare de lunga durata care deterioreaza sau distruge foliculul de par. O epilare definitiva cu laser este optiunea pe care o aleg multe femei in dorinta de a avea o piele neteda si catifelata.

In ce consta procedura de epilare definita laser?

Datorita acuratetei si a impulsurilor ridicate ale laserului, poate fi epilata orice zona a corpului. Pigmentii de melanina care se gasesc in foliculii de par vor absorbi radiatia laserului, transformandu-se in caldura.

Temperatura de la radacina firului de par va atinge in jur de 60-70 de grade, iar aceasta va distruge foliculului de par aflat in faza de crestere, protejand in acelasi timp celelalte tesuturi.

Dupa sedintele de epilare definitiva, firele de par vor cadea imediat, iar procesul de crestere a foliculilor va fi blocat, astfel ca acestia nu se vor mai regenera.

Din acest motiv, multi medici se refera acum la epilarea cu laser ca epilare pe termen lung, mai degraba decat epilarea cu ceara sau alte metode mai putin efective.

Este procedura de epilare laser dioda eficienta?

Desigur ca da. Indepartarea parului dintr-un folicul de par distrus este permanenta.

De-a lungul timpului, este posibil sa se trateze din nou zona pentru a reduce numarul firelor de par care regreseaza. Epilarea definitiva cu laserul ELYSION se efectueaza la un interval de 8 saptamani, iar specialistii recomanda minimum 6 sedinte pentru o epilare definitiva.

Pe tot parcursul acestui tratament, se impune indepartarea parului doar prin radere, deoarece foliculii pilosi nu cresc niciodata in acelasi timp, ci sunt supusi unui proces ciclic in care fazele active alterneaza cu cele de repaus.

Parul urmeaza un ciclu unic de crestere care implica si perioade de odihna.

Parul indepartat recent, care se afla intr-o faza de repaus, nu va fi vizibil pentru tehnician sau laser, asa ca o persoana ar putea fi nevoita sa astepte pana cand acesta va creste din nou inainte de a-l epila cu laserul.

Majoritatea pacientilor care apeleaza la epilarea cu laser constata ca, atunci cand parul creste, acesta este mai usor si mai putin vizibil decat inainte. Acest lucru se datoreaza faptului ca laserul poate deteriora foliculul pilos chiar si atunci cand nu reuseste sa-l distruga.

Pentru o piele neteda, opteaza pentru epilarea prin metoda laserului, dispozitiv ce realizeaza epilarea la cele mai inalte standarde si in conditii de maxima siguranta!

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.