Ce reparatii necesita tamplaria pvc?

Ce reparatii necesita tamplaria pvc?
kurtmann.ro

Faptul ca ferestrele si usile vechi din lemn au fost inlocuite cu cele termopane stim cu totii. Acestea pe langa faptul ca dau un aspect mult mai atractiv cladirii impiedica aerul rece sa intre iarna in casa pe la geamuri, asa cum se intampla in cazul ferestrelor vechi.

Odata cu cresterea vanzarilor din acest domeniu, s-au inmultit si firmele care isi desfasoara activitatea  in fabricarea, si vinderea acestor geamuri (montajul fiind inclus in pret).

Montarea acestor ferestre si usi din pvc nu este deloc grea, necesita doar atentie si putina indemanare. La o zi dupa ce au fost montate ferestrele sau usile, trebuie indepartat excesul de spuma poliuretanica acumulat. Indepartarea spumei se face prin taiere cu lama sau cu un cutit subtire. Spuma trebuie taiata pana la nivelul tocului dupa care trebuie ca spuma ramasa sa fie acoperita cu adeziv de gresie sau faianta.

Acest lucru trebuie facut urgent deoarece in cazul unor precipitatii spuma o sa functioneze asemenea unui burete iar apa se va infiltra in locuinta dumneavoastra.

Dupa ce terminat aceasta munca, se poate indeparta de pe tamplaria pvc folia de protectie.

Ei bine, odata montata tamplaria pvc, datorita diferitelor motive pot sa apara o multime de surprize neplacute. Usa sau geamul se pot bloca, se poate defecta zarul de la usa ceea ce ar presupune ca urmeaza probleme cu inchiderea etc.

consultanta Dan Bradu

In cazul in care problema nu este una deosebit de grava, si o puteti rezolva dumeavoastra am dori sa va dam cateva sfaturi pentru reglarea ferestrelor pvc termopan: Verifica daca deschiderea etanseizeaza pe loc. Acest lucru se poate realiza prin introducerea unei coli de hartie intre deschidere si toc.

Trebuie inchis manerul si trasa coala de hartie. In cazul in care nu intampinati probleme trebuie stransi acei bulbi aflati pe rama deschiderii, cu ajutorul unui imbus.

Reglajul unei ferestre pvc in plan orizontal se poate realiza cu ajutorul unui imbus. Acest reglaj se face pentru a imparti fereastra intr-un mod egal, pentru ca aceasta sa nu calce pe toc fara a atinge tacotii montati pe toc. Reglajele de acest gen se intalnesc in cazul deschiderilor oscilobatante.

Desi de explicat pare mai greu decat lucrul in sine, aceste reparatii sunt unele minore pe care orice om le poate realiza, insa in cazul in care tamplaria dumneavoastra pvc are probleme mai serioase si necesita alt fel de reparatii atunci trebuie sa apelati la o echipa profesionista care se ocupa cu reparatii tamplarie pvc.

In astfel de echipe care se ocupa cu reparatii tamplarie pvc sunt angajate persoane care au o experienta bogata in acest tip de munca, si anume persoane care s-au ocupat  de montarea de tamplarie pvc, sau care au o multime de cunostinte despre acest domeniu. Este recomandat sa apelati la o astfel de echipa datorita faptului ca ei sunt dotati cu scule si unelte necesare pentru a realiza aceste reparatii, si sunt profesionisti, repara geamul sau usa ca si cum nici nu ar fi fost defecte.

In mod sigur, in cazul in care nu este o reparatie minora, trebuie sa apelati la o astfel de firma, deoarece  puteti sa stricati si mai tare usa sau geamul daca nu le stiti repara si atunci ori ar fi mai greu de reparat ori imposibil, caz in care trebuie inlocuite iar costurile cu siguranta o sa fie mai mari.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.