Cat costa sa inchiriezi o masina in Cluj?

Cat costa sa inchiriezi o masina in Cluj?

Toata lumea stie ca orasul Cluj Napoca, este al doilea cel mai bine oras din Romania, si ca este un oras foarte bine dezvoltat. Multi dintre romanii din alte zone ale tarii, atunci cand ajung in Cluj Napoca, spun ca au impresia ca au ajuns intr-un oras din strainatate, dat fiind faptul ca din toate punctele de vedere, Clujul este un oras european.

In ultimii ani, in oras au aparut diferite firme, iar unele dintre acestea activeaza in domeniul rent a car, iar noi vom aborda acest subiect in randurile urmatoare, si vom discuta despre inchirierea masinilor.

Asadar, spre firmele de inchirieri auto Cluj, isi indreapta atentia foarte multi dintre locuitorii orasului. De exemplu, unii clujeni au masinile in service, iar pana in momentul in care acestea le sunt reparate, aleg sa contacteze firmele de inchirieri masini, pentru a-si inchiria o masina.

Exista oameni de afaceri care urmeaza sa participe la diferite intalniri de afaceri in Cluj Napoca, si care, inainte de a calatori spre Cluj, cauta cele mai renumite firme rent a car pe internet, pentru a-si rezerva o masina online.

In mod evident, cei care fac acest lucru si care urmeaza sa participe la intalniri importante de afaceri, isi indreapta atentia spre masini de lux, precum cele mai noi modele de la Audi, Mercedes sau BMW.

Exista de-asemenea multi clujeni care sunt plecati in strainatate la munca, si care aleg sa isi petreaca acasa in Romania vacantele. Acestia, in mod evident atunci cand aleg sa calatoreasca cu avionul, cauta masini de inchiriat in Cluj, pentru a avea la dispozitie o masina de inchiriat pentru perioada petrecuta in Cluj.

In ceea ce priveste aceasta categorie de clienti a firmelor rent a car, exista si persoane care cauta masini de lux de inchiriat, precum si persoane care cauta masini care sunt ieftin de inchiriat.

De-asemenea, exista turisti care sosesc frecvent in oras. Cei mai multi dintre acestia aleg sa viziteze orasul la inceputul lunii August, pentru a participa la festivalul Untold, dar cu siguranta Clujul are multe locuri frumoase de vizitat, iar turistii viziteaza orasul pe tot parcursul anului.

Asadar, exista diferite categorii de persoane care devin clienti ai acestor firme de inchirieri auto Cluj Napoca. Acestia vor plati mai multi sau mai putini bani pentru a se putea folosi de masinile pe care le inchiriaza.

Costurile masinilor de inchiriat difera de la firma la firma si de la masina la masina. De exemplu, exista firme care inchiriaza masini de lux precum Audi sau BMW, care au costuri mari de inchiriere pe zi.

Cei care opteaza pentru masinile producatorilor auto precum Skoda, Volkswagen sau Ford, etc., vor plati mai putini bani pentru fiecare zi de inchiriere a masinilor.

In plus, mentionam faptul ca preturile sunt influentate si de perioada de inchiriere. Cu cat perioada de inchiriere este mai indelungata, cu atat sunt mai avantajoase conditiile de inchiriere.

Nu in ultimul rand, facem precizarea ca firmele de inchirieri auto solicita si o suma de bani drept garantie in schimbul masinilor pe care le inchiriaza.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.