HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din carne de vita si oaie

Carne de vita cu iaurt

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
  • 2 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 4 portii):

  • 450 de grame de carne de vita slaba taiata fisii de aproximativ 2,5 centimetri,
  • 5 linguri de iaurt natural,
  • o lingurita de radacina de ghimbir proaspata rasa,
  • o lingurita de usturoi zdrobit,
  • o lingurita de chili macinat,
  • un virf de cutit de sofran,
  • 2 lingurite de garam masala,
  • o lingurita de sare,
  • 2 nucsoare,
  • o lingurita de seminte de chimen,
  • 55 de grame de migdale macinate,
  • o lingura de nuca de cocos rasa,
  • o lingura de seminte de mac,
  • o lingura de seminte de susan,
  • o ceasca si un sfert de ulei vegetal,
  • doua cepe medii taiate marunt,
  • o ceasca si jumatate de apa,
  • doi ardei iuti proaspeti,
  • patrunjel taiat marunt.

Mod de preparare:

Se pune carnea de vita intr-un castron mare. Se amesteca cu iaurtul, ghimbirul, usturoiul, chili, sofranul, garam masala, sarea, nucsoarele si chimenul si se lasa deoparte. Se pun migdalele, nuca de cocos, macul si susanul intr-o tigaie si se lasa la foc mediu pina cind culoarea lor devine aurie, agitind de citeva ori tigaia. Acestea se transfera apoi in vasul robotului de bucatarie si se proceseaza pina cind sint macinate fin. Daca este necesar se poate adauga si o lingura de apa pentru a se combina mai bine. Se scoate din vasul robotului de bucatarie si se pune peste carne, apoi se amesteca bine. Se incinge uleiul intr-o cratita mare si se prajeste ceapa pina cind capata culoarea aurie. Se scoate apoi ceapa din cratita. Se pune in uleiul ramas carnea si se lasa pe foc, amestecind mereu, timp de 5 minute, apoi se adauga si ceapa prajita. Se mai lasa pe foc, amestecind mereu, aproximativ 5-7 minute. Se adauga apa, se acopera si se lasa la foc mic, amestecind din cind in cind timp de 25-30 de minute. Se adauga ardeiul iute si patrunjelul si se serveste.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din carne de vita si oaie

Drob de miel in aluat

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din carne de vita si oaie

Friptura marinata in vin

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

"Drob" frantuzesc

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Miel "Lancashire"

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Mancare de miel cu vinete

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Cotlete de miel cu sos de rosii si menta

  • Eduard Nedelcu
  • June 26, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu ierburi aromate

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu salvie si tarhon

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sote de miel cu curry si stafide

  • Eduard Nedelcu
  • June 24, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

But de miel in aluat

  • Eduard Nedelcu
  • June 19, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.