Care este forma potrivita a unghiilor unei femei?

Care este forma potrivita a unghiilor unei femei?

Pentru o femeie care tine la imaginea ei, manichiura reprezinta unul dintre cele mai importante detalii. Tocmai acesta este motivul datorita caruia, doamnele si domnisoarele trec mereu pe la salon, pentru ca manichiuristele sa se asigure ca manichiura lor este ireprosabila.

Multe femei pun pe primul loc manichiura, si abia apoi tin cont de coafura si de machiaj. Se spune despre manichiura ca este cartea de vizita a unei femei, deci este lesne de inteles de ce multe femei au optat pentru tatuaj apa unghii 3D.

Un astfel de tatuaj apa unghii 3D este ideal pentru o femeie care pune pret pe manichiura, indiferent de forma unghiilor. Exista mai multe forme ale unghiilor, iar femeile pot opta pentru o forma a unghiilor si pentru un tatuaj apa unghii 3D in functie de preferinte. Vom discuta despre forma unghiilor in continuare, iar apoi vom vedea cum se aplica un tatuaj apa unghii 3D, care momentan este una dintre cele mai cool tendinte din aceasta perioada.

Asadar, exista doamne si domnisoare care au forma rotunda a unghiilor. Aceasta este fara doar si poate, una dintre cele mai apreciate forme pentru unghii.  Tot timpul, unghiile cu forma rotunda si taiate scurt, au fost cele care au scos in evidenta o manichiura curata si ireprosabila.

O astfel de manichiura se potriveste perfect pentru doamnele si domnisoarele care au degetele scurte si groase, pentru ca forma rotunda ofera acea iluzie de alungire, si ii ofera mainii un aspect placut. Acestor unghii li se potrivesc perfect ojele de culori inchise.

Si un tatuaj apa unghii 3D se potriveste perfect unei asemenea manichiuri. In plus, unghiile cu forma rotunda au nevoie de putina intretinere, si sunt ideale pentru femeile sportive sau pentru cele care muncesc mult cu mainile.

Exista apoi femei care opteaza pentru forma patrata a unghiilor. Aceasta forma este in multe cazuri considerata forma clasica a unghiilor, si are un aspect elegant. De cele mai mule ori, femeile care au degetele lungi si subtiri opteaza pentru aceasta forma a unghiilor.

Este important de facut precizarea ca atunci cand degetele sunt lungi, de preferat este ca unghiile sa fie cat mai scurte. Un alt detaliu important de mentionat este ca daca unghiile au forma patrata, colturile necesita o mare atentie, pentru ca ele de obicei se rup cel mai usor sau se agata in diferite obiecte.

Alte femei au in schimb forma ascutita a unghiilor, iar pentru doamnele si domnisoarele care au degetele cu adevarat scurte, aceasta este cea mai potrivita forma. Aceste unghii sunt insa mai dificil de ingrijit, iar pentru lucrul la calculator aceste unghii se poate sa nu fie potrivite.

De manichiura ascutita a unghiilor pot fi afectate chiar si ecranele telefoanelor mobile inteligente mai sensibile, sau ecranele tabletelor.

Nu in ultimul rand, exista forma de unghii patrate, dar care au colturile rotunjite. Pentru femeile care nu muncesc fizic foarte mult si care nu isi folosesc mult mainile la servici, acestea sunt unghiile ideale. Sunt ideale de-asemenea pentru cele carora le place sa experimenteze tot felul de modele pe unghii, chiar si un tatuaj apa 3D.

Referitor la tatuajele pentru unghii, acestea reprezinta una dintre tendintele din acest moment, iar in continuare vedem cum se aplica acestea.

Se curata unghia, se aplica culoarea de fundal, iar apoi se lasa sa se usuce. Ulterior se alege modelul de tatuaj apa 3D, dupa care se decupeaza cu foarfeca. Se inlatura apoi folia foarte subtire de pe modelul ales, dupa care timp de 20 – 30 de secunde, modelul se pune in apa la temperatura camerei.

Apoi, modelul cu ajutorul unei pensete va fi separat de pe hartie. Se va aplica cu mare atentie modelul in pozitia dorita (cu ajutorul pensetei), dupa care se asteapta sa se usuce unghiile complet. Se aplica lacul de unghii peste model, si protectia acestuia.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.