Cateva motive pentru a alege un termostat inteligent?

Cateva motive pentru a alege un termostat inteligent?

Cu siguranta, chiar si persoanele care nu sunt tocmai prietene cu tehnologia, au remarcat faptul ca odata cu trecerea timpului aceasta a avut o evolutie fantastica.

Pare mult spus? Ei bine, haideti sa facem un exercitiu de imaginatie. Ganditi-va doar ca in trecut foloseam cu totii telefoanele mobile cu butoane, in special modele de la Nokia sau Alcatel. Va mai amintiti de ele? Ei bine, iata-ne in clipa de fata la cativa ani buni distanta, dar cu dispozitive precum cele mai noi modele Samsung sau iPhone, care ne permit sa facem o multime de lucruri uimitoare, datorita aplicatiilor.

Ganditi-va doar la vechile televizoare care erau alb negru la inceput, apoi au aparut televizoarele color, dar care aveau tub si care ocupau foarte mult spatiu. Stiti de ce au disparut incet dar sigur din uz si de pe piata? Pentru ca au aparut pe piata televizoarele noi si performante, precum modelele LED, LCD.

Haideti sa discutam acum despre termostate. Va mai amintiti de termostatele vechi, de acum 10 ani din casele voastre? Ei bine, ati observat cand ati mers in vizita la rude sau prieteni, ca din ce in ce mai putine persoane mai folosesc astfel de termostate?

Au aparut pe piata termostatele de ultima generatie, iar aici discutam despre termostate inteligente Salus (datorita evolutiei tehnologiei), iar daca vreti sa va alegeti unul, cu siguranta trebuie sa optati pentru automatizari Salus 2021. Termostatele inteligente vin la pachet cu o serie importanta de beneficii, iar in continuare vom vedea pe scurt care sunt cateva dintre acestea.

Verificati de oriunde temperatura din casa

Daca sunteti plecat in vacanta, puteti accesa rapid termostatul inteligent pentru a verifica temperatura casei. Poate doriti sa va asigurati ca nu este lasata caldura sa functioneze in timp ce sunteti plecat, sau poate doriti sa o porniti cu o zi inainte din vacanta, iar in aceste conditii trebuie sa faceti ceva pentru a avea o temperatura confortabila. Oricare ar fi cazul, un termostat inteligent pe care il puteti alege de la Salus Cluh, va va fi la indemana.

Primiti alerte importante

Puteti configura termostatul – in functie de model – pentru a va trimite alerte pe baza schimbarilor dramatice ale temperaturii casei dumneavoastra. In cazul in care doriti sa va acordati cateva momente pentru a configura parametrii pentru o alerta, puteti fi sigur ca veti fi notificat imediat cand temperatura se departeaza de intervalul sau acceptabil.

Elimina greselile

Este usor sa uitati sa va reglati termostatul dimineata, inainte de a pleca de acasa, iar acest lucru poate duce la unele costuri de energie mari sau foarte mari, mai ales daca lipsiti una – doua zile. Cu un termostat inteligent, puteti avea incredere in tehnologie ca va invata preferintele si ca se adapteaza dupa cum este necesar. Unele termostate inteligente detecteaza chiar ca nu sunteti acasa si raspund in consecinta.

Programare usoara

Nu trebuie sa va fie frica de aceasta tehnologie, deoarece este conceputa pentru a fi usor de utilizat. Va trebuie doar cateva momente libere pentru a invata sa programati un astfel de termostat, dar apoi veti avea parte de beneficii.

Urmariti utilizarea energiei

Monitorizand modul in care casa dvs. foloseste energia zi de zi, puteti face ajustari ale termostatului pentru a va propune un plan mai eficient. Din nou, acesta este un beneficiu pe care il avea din perspectiva financiara.

Acestea sunt unele dintre cele mai importante beneficii pe care vi le poate oferi un termostat inteligent. Tinand cont de toate acestea, cu siguranta trebuie sa faceti un nou pas in viata, si sa optati cat mai repede pentru automatizari Salus. Acesta este insa primul pas.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.