La ce trebuie sa va asteptati de la iPhone 8?

La ce trebuie sa va asteptati de la iPhone 8?

iPhone 8 este un smartphone de la Apple care impresioneaza datorita caracteristicilor sale uimitoare si datorita designului sau elegant. Dispozitivul este rezistent la apa si praf, si cu siguranta poate fi alegerea ideala pentru cei care isi doresc un model iPhone, dar nu isi permit cel mai nou model.

Ei bine, de precizat este faptul ca in ciuda specificatiilor sale uimitoare si a designului elegant, este posibil sa intampinati unele probleme cu acest dispozitiv. In continuare puteti afla despre ce este vorba.

Ecran blocat

In cazul in care telefonul dvs. iPhone 8 are ecranul blocat sau care nu raspunde, puteti incerca sa remediati problema printr-o repornire fortata a telefonului. De cele mai multe ori, in astfel de cazuri aceasta solutie remediaza problema.

Mai intai apasati si eliberati butonul de crestere a volumului, apoi apasati si eliberati butonul de reducere a volumului. Trebuie sa fii rapid cand faceti ambele gesturi. Dupa aceea, apasati butonul Sleep / Wake pana cand vedeti sigla Apple si apoi dati drumul butonului respectiv.

Puteti pur si simplu incerca sa tineti apasat butonul Sleep / Wake si apoi glisati la Power Off. Folositi butonul de pornire pentru a-l porni din nou. In majoritatea cazurilor, butoanele dispozitivelor functioneaza, iar daca functioneaza, aceasta solutie va functiona pentru dvs.

In cazul in care totusi, incercati sa remediati astfel problema dar nu reusiti iar telefonul dvs. are in continuare ecranul blocat, cu siguranta o vizita cu dispozitivul intr-un service gsm v-ar putea ajuta.

Specialistii se vor ocupa de remedierea problemei pentru ca de la inlocuire display iPhone 8 si alte probleme hardware pana la cele mai complicate probleme software, acestia pot remedia orice problema.

Probleme cu datele mobile

Daca iPhone-ul dvs. nu se poate conecta la datele mobile, iata cateva solutii care pot fi de folos pentru dvs. Aceasta este una dintre problemele obisnuite ale dispozitivelor iPhone 8, si poate fi rezolvata cu usurinta.

Inainte de a continua sa efectuati modificari, este important sa va asigurati ca problema nu este de la retea (vedeti daca un alt telefon are semnal si daca se poate conecta la datele mobile pe aceiasi retea). Daca problema nu este de la retea, iata cum trebuie sa procedati:

  • simpla repornire poate ajuta uneori la rezolvarea acestei probleme.
  • Puteti opri datele mobile timp de 2-3 minute si apoi porniti-le din nou.
  • Incercati sa comutati telefonul in modul Avion timp de aproximativ 20-30 de secunde. Modul Avion va opri toate conexiunile si atunci cand il porniti, iar astfel problema internetului ar putea fi rezolvata.

Probleme cu conexiunea wifi

Problemele de conectivitate Wi-Fi sunt frecvente pe dispozitivele iPhone 8, iar in continuare puteti descoperi cateva solutii care va pot ajuta sa remediati aceste probleme.

Solutii:

  • Repornirea smartphone-ului elimina problemele Wi-Fi de cele mai multe ori.
  • Uneori, internetul dvs. poate fi mai lent decat de obicei, iar incarcarile paginilor web sau descarcarea imaginilor sau a fisierelor poate dura mai mult timp. Resetarea setarilor de retea poate ajuta. Inainte de a incepe procesul, asigurati-va ca va amintiti parola Wi-Fi, deoarece dispozitivul dvs. va uita parola daca setarile sunt resetate. Deci, accesati Setari> General> Resetare> Resetare setari retea.
  • De asemenea, puteti accesa Setari> Wi-Fi> Atingeti „i” si selectati conexiunea> Uitati aceasta retea. Acest pas va va uita reteaua Wi-Fi de pe iPhone 8. Ar trebui sa aveti parola Wi-Fi, deoarece acest pas uita parola Wi-Fi.

Pot exista momente in care ar putea exista o problema cu furnizorul de servicii Internet sau cu routerul. Puteti reporni routerul, lucru pe care il puteti face deconectandu-l si apoi conectandu-l din nou dupa 30 de secunde. Verificati firmware-ul routerului si asigurati-va ca software-ul este actualizat.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.