Ingrediente:
- 1,2 kg carne pui,
- 250 gr rosii,
- 6 fire ceapa verde,
- 30 gr orez,
- 2 l apa,
- 2 legaturi marar,
- 2 galbenusuri,
- 2 linguri smantana,
- 1 l bors.
Mod de preparare:
Se fierbe carnea taiata bucati in apa si sare, in timpul fierberii se adauga ceapa taiata, orezul, rosiile date prin razatoare si la sfarsit borsul. Se leaga cu galbenusurile si smantana. La sfarsit se adauga mararul tocat.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt avantajele de a deveni antreprenor? - August 8, 2022
- Mobilier modular: iata solutii perfecte pentru a economisi spatiu - August 3, 2022
- Cum sa alegi un suport pentru glezna? - July 29, 2022
Comentarii recente