HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Sosuri

115 posts
  • Sosuri

Sos de rosii (pentru chiftele de cartofi, legume umplute si alte mincaruri)

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: 1/2 pahar bulion de rosii, 1/2 lingura faina, 1/2 radacina de morcov si 1/2 radacina de patrunjel, 1/2 ceapa, 1 lingura unt. Mod de preparare: Zarzavatul si ceapa se…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de oua cu masline

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: oua fierte (3), masline (10), smintina (1 cescuta), vin (3 linguri), zeama de lamiie (3 linguri), piper, sare, tarhon, cimbru. Mod de preparare: Ouale se cojesc, apoi albusurile se…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de ou cu mustar si castraveti acri

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: oua fierte (2), ulei (150 ml), mustar (1 lingura), zeama de lamiie (de la 1/2 lamiie), castraveciori murati (2), sare, piper, patrunjel. Mod de preparare: Ouale se curata de…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: unt (100 g), ciuperci (150 g), faina (1 lingura), zeama carne (2 cesti), vin (2 linguri), lamiie (1/2), sare, piper, patrunjel. Mod de preparare: Ciupercile se spala, se curata…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de ciuperci cu ceapa

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: pentru 50 g de ciuperci albe uscate sau 500 g de ciuperci proaspete se iau 2 cepe albe, 1 1/2 lingurita faina, 100 g bulion de rosii, 50 g…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos alb

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: unt (50 g), faina (1 lingura), lapte (250 ml), sare, piper. Mod de preparare: Se incalzeste untul, se adauga faina mestecind continuu cu lingura si dupa citeva minute se…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos alb (pentru carne fiarta)

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: 1 lingura faina, 2 linguri unt, 1 1/2 pahare supa de carne, 1 galbenus de ou. Mod de preparare: O lingura de faina se rumeneste usor cu o cantitate…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos pentru fripturi

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 1 lingura unt, 1 lingura faina, 1 ceasca zeama de carne, 1 lingura otet, 1 lingurita mustar, 100 g ciuperci, unt proaspat cat o nuca, sare. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de faina

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 1/2 lingura unt sau ulei, 1 lingura faina, 2 cesti zeama de carne, cateva frunze de patrunjel, sare. Mod de preparare: Se face un rantas din unt sau ulei…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de ciuperci cu smantana

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 250 g ciuperci, 1 lingura unt, 1 lingura faina, 1 ceasca zeama de carne, 2 linguri smantana, cateva fire de patrunjel, sare. Mod de preparare: Se spala si se…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos cald de mustar

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 2 cepe mari, 1 lingura unt, 1 lingurita faina, 2 cesti zeama de carne sau apa, 1 paharel de vin alb, 1 lingurita mustar, 1/2 lingurita zahar, un praf…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de rosii

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 500 g rosii, unt proaspat cat o nuca, 1 lingurita zahar, sare, 1 frunza de telina. Mod de preparare: Se spala cateva rosii frumoase, se rup bucati si se…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 2 3 4 5 … 10 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.