HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Preparate din peste si fructe de mare

129 posts
  • Preparate din peste si fructe de mare

Peste cu sos de vin

  • September 30, 2008
Ingrediente: Pentru 4 portii: 600 g peste file piper sare 2 linguri zeaam de lamaie 3-4 linguri ulei 3-4 linguri faina 1 ceapa 1 telina mare 2 morcovi 80 g…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Peste cu sos picant

  • September 28, 2008
Ingrediente: Pentru 4 portii 1,2 kg peste alb 1 lamaie sare piper 3 linguri de faina 60-70 ml ulei 1 ceapa mica 2 catei de usturoi 2 gogosari 3 rosii…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Peste cu sos de lamaie

  • September 26, 2008
Ingrediente: Pentru 2 portii: 500-600 g peste (2 pesti de o marime potrivita) 2 lamai 2 linguri de faina 60 ml ulei sare piper patrunjel verde Sos de lamaie: Se…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Stiuca umpluta

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente (pentru 1 kg stiuca): 1 felie piine alba, 1/2 pahar ulei, 2 oua, patrunjel verde, 1 morcov, 1 ceapa, 4 cartofi de marime potrivita, 2 litri apa. Mod de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Salau polonez

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: 500 gr salau, zarzavaturi, cartofi, sos de oua cu unt. Mod de preparare: Salaul curatat si spalat se taie felii late si se fierbe impreuna cu zarzavatul, ca la…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare
  • Salate

Salata de peste

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: peste fiert (100 g), ulei (1/2 lingurita), zeama de lamaie (1 lingurita), ou (1/2), sare, patrunjel. Mod de preparare: Pestele fiert se scoate de pe oase si se toaca…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Rasol de peste cu cartofi natur

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: peste (100 g), morcov (5-6 felii), patrunjel (4-5 felii), dafin (1 foaie), patrunjel verde, zeama de lamaie (1 lingurita). Mod de preparare: Se fierb feliile de zarzavat impreuna cu…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Peste marinat

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: peste (nisetru, crap, salau, stiuca, mihalt, etc), sare, piper, faina, ulei, sos marinat, morcovi, patrunjel, ceapa, bulion rosii, otet slab, zahar, condimente. Mod de preparare: Se poate prepara marinata…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Peste inabusit

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente (pentru 500 g de peste proaspat): 1 lingura faina si unt, 800 g cartofi. Mod de preparare: Se poate prepara inabusit salaul, stiuca, mihaltul, crapul, nisetrul, cega, pastruga. Pestele…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Peste cu sos de mere

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: peste (10 felii), otet (2 linguri), slanina (50 g), ceapa (1), mere (5), smintina (1 pahar). Mod de preparare: Feliile de peste se sareaza si se stropesc cu zeama…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Peste cu sos a la grec

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: fileuri de peste (la alegere, de preferat peste alb, de apa dulce sau marin) 1 Kg, apa, sare, otet, 1 ardei iute, 5 catei de usturoi, otet, 5-6 linguri…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Peste cu cartofi si ceapa

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente (pentru 750 g de peste): 2 cepe, 800 g cartofi, 300 g rosii, 1 lingura otet sau 1/2 lamiie, 4 linguri unt sau 6 linguri ulei. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 2 3 4 5 … 11 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.