HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Preparate din carne de vita si oaie

194 posts
  • Preparate din carne de vita si oaie

Tocana cu rosii si ardei

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 750 g carne, 10-12 cepe, 2 linguri untura, 7-8 rosii, 2-3 ardei grasi. Mod de preparare: Se alege carne de minzat sau de vaca de la piept, sau carne…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pasteta din carne cu sardele

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 500-600 g carne de vitel, amestecata cu carne de porc mai grasa, 100-150 g ceapa, 100 g unt, 30 ml untdelemn, o cutie de sardele, 50 ml vin, o…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Papricas din carne de pasare, vitel, porc, miel

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 300-400 g carne, 2 cepe mari, 2 catei de usturoi, 100 ml suc de rosii, 100 ml ulei, boia sau pasta de ardei, piper, sare, patrunjel verde. Mod de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Mititei din carne de vita

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 1kg. carne de vita de la ceafa, 200gr. grasime de porc sau de vita, 15gr. bicarbonat de sodiu, 1.5gr. silitra (salpetru), 2gr. praf de cimbru (facultativ), 3-4 dinti de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Escalop voievodal

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 500 g muschiulet de vita, 250 g de ciuperci, 250 g de cascaval, o lingura rasa cu faina, 250 g de rosii, sare si piper. Mod de preparare: Taiati…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Bitoci

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: muschi de vaca (500 g), unt (150 g), cepe (3), sare, piper, smintina (1 ceasca), oua (2), faina (2 linguri). Mod de preparare: Se toaca carnea si se framinta…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Biftec la tava

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 1 kg muschi de vaca, untura, sare, piper. Mod de preparare: Se curata muschiul de pielite si grasimea in plus, se taie in felii rotunde, se pune fiecare bucata…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Vitel cu fasole

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 70 g carne de porc tocata, 70 g carne de vitel tocata, 70 g ciuperci proaspete, 1 lingura branza uscata rasa, 1 lingura sunca afumata taiata marunt, 1 ou,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Stufat de miel

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 1,5 kg de carne de miel, 700 gr ceapa verde, 700 gr usturoi verde, 200 gr de apa, 150 ml de ulei, 100 g pasta de rosii, 50 gr…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Spanac cu carne de miel

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 1.5 kg carne de miel, 700g ulei, 200g ceapa ulei, 100g pasta de tomate, 2.5 kg de spanac, lamaie, sare, piper, usturoi. Preparare: Carnea de miel se portioneaza si…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Snitel cu sote de legume

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 1 kg carne de vitel pentru snitel, 200 g sunca, 1 pahar lapte, 3 oua, 2 linguri faina, 2 linguri pesmet, 100 g ulei, sote de legume, sare. Preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sfaraiala Dobrogeana

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: maruntaie de miel, carne de la coada si de la git, 3 linguri unt, 1 polonic de smintina, 2 cepe, sare dupa gust, mamaliga mai tare (500 gr. malai…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 7 8 9 10 11 … 17 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.