HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Preparate din carne de vita si oaie

194 posts
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Retete de sarbatori

Drob de miel

  • Eduard Nedelcu
  • September 3, 2008
Ingrediente: organele de la miel, 2-3 legaturi de ceapa verde, 2 oua, 1-2 felii de piine, 1 lingura de smintina, verdeata, sare, piper. Mod de preparare: Organele de miel se…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe
  • Preparate din carne de vita si oaie

Ciorba de miel

  • Eduard Nedelcu
  • September 3, 2008
Ingrediente: cap, coada, bucati de carne de miel, 2-3 morcovi, 1 patrunjel, 2 cepe, 2 linguri smintina, 1 ou, 2-3 linguri orez, ceapa verde, patrunjel, leustean verde, sare, 1 l…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe
  • Preparate din carne de vita si oaie

Ciorba de burta (variante)

  • Eduard Nedelcu
  • September 3, 2008
Ciorba de burta I Ingrediente: 2 Kilograme burta, 3 litri de apa, 150 grame morcovi rasi, 150 grame ceapa, 100 grame telina, 50 grame de usturoi, 5 grame de piper,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Friptura marinata in vin

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 4 fripturi de vita, de aproximativ 250 de grame fiecare, 2 cesti si jumatate de vin rosu, o ceapa taiata in patru, 2 linguri de mustar Dijon, 2 catei…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Carne de vita cu iaurt

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente (pentru 4 portii): 450 de grame de carne de vita slaba taiata fisii de aproximativ 2,5 centimetri, 5 linguri de iaurt natural, o lingurita de radacina de ghimbir proaspata…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Drob de miel in aluat

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 500 g maruntaie, 2 oua, 1 felie de paine, 1 lingura de smantana, 1 lingura verdeata tocata, 2 fire de ceapa verde, sare, piper, 1 lingura de untura, aluatul…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Friptura de miel in pergament

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 1,5 kg carne de miel (pulpa), 10 g piper macinat, 150 ml ulei, 250 g lamaie, 50 g sare, 50 g usturoi pisat. Mod de preparare: Carnea de miel…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Miel cu iaurt

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 1,5 kg miel, 400 gr iaurt, 2 linguri ulei, 1 lingurita cimbru, 1 lingurita chimion, 1/2 lingurita boia iute, 1/2 lingurita piper, 1/2 lingurita sare, 4,5 catei de usturoi,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Snitel de miel

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 1 pulpa de miel, sare, piper, ulei, ou, faina, pesmet – se poate pregati din piine uscata la cuptor si macinata. Mod de preparare: Se spala pulpa se taie…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Friptura de miel II

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 2 pulpe de miel, sare, piper, ulei, 250 g vin alb, 3-4 catei de usturoi, 50 g slanina, usturoi verde, 100 g apa. Mod de preparare: Se sareaza carnea…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Cotlet de miel la gratar

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 500 g cotlet de miel sau batal, 150 g parmezan (cascaval), 100 g unt, un ou, 150 g suc de rosii. Mod de preparare: Cotletele se taie, se inabuse…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Friptura de miel I

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: o pulpa de miel de un kg sau mai mare, o capatana de usturoi, patrunjel, rozmarin, maghiran, 100 ml de vin alb, sare, piper. Mod de preparare: Carnea se…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 11 12 13 14 15 … 17 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.