Friptura de miel II

Share Button

Ingrediente:

  • 2 pulpe de miel,
  • sare,
  • piper,
  • ulei,
  • 250 g vin alb,
  • 3-4 catei de usturoi,
  • 50 g slanina,
  • usturoi verde,
  • 100 g apa.

Mod de preparare:

Se sareaza carnea dupa ce a fost curatata de pielite si spalata, se cresteaza pulpele adanc si se infig bucatele de slanina si usturoi uscat taiat feliute. Se pune intr-o tava se toarna 3 linguri de ulei, usturoi cerde taiat in bucati mici, vinul si apa. Se baga la cuptor la foc mic pina cind carnea este rumenita.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.