HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Preparate din carne de vita si oaie

194 posts
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Carne cu ardei si feta

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 750 g ardei rosii, galbeni, verzi, 2 cepe, 2 linguri ulei, 500 g carne tocata, sare, piper, 4 linguri bulion, 250 ml supa de carne, 100 g brinza feta.…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Tocana de miel cu smantana

  • Eduard Nedelcu
  • January 5, 2009
Ingrediente: 300-500 g carne de miel, 50-80 ml untdelemn, cca. 80 g ceapa, 100 ml smantana, 25 g faina, lamiie, boia, marar, patrunjel sau tarhon taiat marunt, sare. Mod de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Snitel Parizian

  • Eduard Nedelcu
  • January 5, 2009
Ingrediente: 2 snitele mai mari (sau cite sint necesare), 2 felii subtiri de sunca slaba, 2 felii de cascaval de 1/2 cm grosime, faina, ou, sare, pesmet, untdelemn. Mod de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Ciorba de burta – Bucovina

  • Eduard Nedelcu
  • October 16, 2008
Ingrediente: burta de vacuta, o ceapa, un ardei, un morcov, telina, 2 foi de dafin, 2 galbenusuri, smantina, iaurt, otet si mujdei usturoi, un ciolan de vita, optional. Mod de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Muschi de vita in vin alb

  • Eduard Nedelcu
  • October 3, 2008
Ingrediente (pentru 6 persoane): 1 bucata muschi de vita (circa 1,5kg), 1 kg morcovi, 600g ceapa. Pentru marinata: 2 morcovi, 1 ceapa, ½ legatura patrunjel, 250ml vin alb, 1 lingurita…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Muschi de vaca cu piure de cartofi si salata verde

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: muschi de vaca (100-150 g), morcov (2-3 felii), dafin (1 foaie), ulei (15 g), ardei gras sau gogosar (1 felie), sare. Mod de preparare: Se curata muschiul de pielite…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Ficat cu sos

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: 800 g de ficat de porc sau vita, 1/2 lingurita de rozmarin, 1/2 lingurita de busuioc, 1/2 lingurita de maghiran, 1/2 lingurita de oregano, 250 ml de bulion, sare,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Chiftelute fierte

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: carne de vaca (100 g), franzela (1 felie), ou (1/2), patrunjel verde, sare. Mod de preparare: Se da carnea de vaca prin masina de tocat de 2-3 ori, impreuna…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Mancare de momite, creier sau maduvioara

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 1/4 kg momite, creier, maduvioara de porc, vitel sau vita, 200 g ceapa, 80 g unt sau untdelemn, 100 ml vin alb sec, 100 ml suc de rosii, piper,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Limba cu sos Ragu

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente:b 6-8 felii de limba, un morcov, un patrunjel, 1/2 telina, o ceapa (toate cca 300 g), 50-100 ml suc de rosii, 3-4 felii de lamiie, 30 masline, o foaie…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Creier la gratin cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 250 g creier, 1/2 kg ciuperci (orice variante), 50 g branza telemea sau cascaval, 1/2 kg rosii sau 1/4 l suc de rosii, 50-80 g unt sau untdelemn, piper,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Creier cu oua si sunca

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 200-250 g creier de porc sau vitel, 50 g ceapa, 100-150 g sunca, 3 oua, 60 g unt sau untdelemn, sare, piper, patrunjel, taiat marunt. Mod de preparare: Ceapa…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 9 10 11 12 13 … 17 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.