HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Preparate din carne de porc

140 posts
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Creier la gratin cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 250 g creier, 1/2 kg ciuperci (orice variante), 50 g branza telemea sau cascaval, 1/2 kg rosii sau 1/4 l suc de rosii, 50-80 g unt sau untdelemn, piper,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Creier cu oua si sunca

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 200-250 g creier de porc sau vitel, 50 g ceapa, 100-150 g sunca, 3 oua, 60 g unt sau untdelemn, sare, piper, patrunjel, taiat marunt. Mod de preparare: Ceapa…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Chiftele din creier

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 150 g creier de porc sau vitel, 50 g parmezan sau brinza telemea, 50 g ceapa, un ou, 25 g faina, 50 g franzela, o lingurita rasa de sare,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Caltabos

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 1/2 din ficat, un rinichi, 1/2 din plamini, 1/4 din carnea si grasimea de la capul de porc, 1/4 din slanina de la git (gusa), 1/4 din sorici, 1/4…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Piftii de porc si de vitel (racituri)

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 1 kg de picioare, 3 l apa, o capatana mica de usturoi, sare. Mod de preparare: Piftiile se pot face din picioare si din urechi de porc, de asemenea…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sarmalute manastiresti

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 500g carne de porc, 200g carne de vita, 100g costita afumata, 200g ciuperci, 1 ceapa, 1 lingura bulion, 1 lingura bulion, 2-3 rosii mari de la borcan, 1 felie…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Snitel cu varza de Bruxelles

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente (pentru 4 portii): 4 felii de carne (a 150g fiecare), sare, piper, grasime pentru prajit, 2 felii de sunca de Praga (100g), 4 felii cascaval (150g), 750g varza de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Piure de linte cu carnati

  • Eduard Nedelcu
  • September 3, 2008
Ingrediente (pentru 4 portii): 500 g linte, 300 g carnati proaspeti, 2 cepe, o cescuta vin alb, zeama de lamaie, sare, piper, ulei. Mod de preparare: Se fierbe lintea in…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Friptura de porc ca in Savoia

  • Eduard Nedelcu
  • August 23, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1kg muschi de porc, 1 ardei gras, 4 gogosari rosii, ½ radacina telina, 1 ceapa, 1 capatana de usturoi, ½ borcan de mustar, 1 lingura de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Tocana cu carnati si ardei

  • Eduard Nedelcu
  • August 12, 2008
Ingrediente (pentru 6 portii): 1 lingura ulei, 450g carnati de porc de buna calitate, 1 ceapa tocata marunt, 1 catel usturoi zdrobit, 3 ardei (1 galben, 1 rosu, 1 verde)…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Rulada de porc cu umplutura de legume

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente (pentru 4 portii): 1 legatura de zarzavat pentru supa, 1 lingura unt, 1 lingura smantana, sare, piper, nucsoara rasa, 4 bucati snitel subtire (a circa 180g), 2 linguri grasime,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Drob taranesc

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: 500g carne de porc, 250g de ficat, 3 legaturi de ceapa verde, 3 catei de usturoi, 3 oua, un paharel de coniac, o legatura de patrunjel si una de…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 7 8 9 10 11 12 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.