HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Preparate din carne de porc

140 posts
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Snitel in pesmet sau vienez

  • Eduard Nedelcu
  • February 12, 2014
Ingrediente: carne de orice animal, piper, oua, sare, pesmet, untdelemn, lamiie, masline, patrunjel tocat, unt. Mod de preparare: Bucatile de carne se pipereaza putin si se trec bine prin faina,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Snitele cu ceapa

  • Eduard Nedelcu
  • February 12, 2014
Ingrediente: 300-400 g carne de porc, vitel, vaca sau ovine, 300 g ceapa, 100 ml untdelemn, 100 ml suc de rosii, 50-100 ml vin alb, o foaie de dafin, piper,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Carne de porc, vita, vitel sau miel la gratar

  • Eduard Nedelcu
  • February 11, 2014
Ingrediente: muschi din carnea dorita, untdelemn, sare. Mod de preparare: De la porc se intrebuinteaza pentru gratar tot muschiul de o parte si de alta a coloanei vertebrale, pina sus…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Friptura de porc

  • Eduard Nedelcu
  • February 10, 2014
Ingrediente: carne de porc, ulei sau untdelemn, piper, sare, usturoi, cimbru. Mod de preparare: Carnea de porc, avind fibrele impregnate cu grasime, se preteaza oricare parte pentru friptura. Carnea se…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Carnati prajiti

  • Eduard Nedelcu
  • February 5, 2014
Ingrediente: cirnati, untdelemn sau grasime de porc. Mod de preparare: Cirnatul proaspat sau afumat se pune intr-o cratita sau tigaie potrivita cu marimea lui (nu mai mare), in care se…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Jumari cu legume si sunca afumata

  • Eduard Nedelcu
  • February 5, 2014
Ingrediente: 4 oua, 50 g unt, 2 ardei grasi, 1 catel de usturoi, 500 g rosii, 4 felii sunca, sare, piper. Mod de preparare: Se prajeste in unt ceapa taiata…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Retete de sarbatori

Muschi de porc cu mustar pentru Revelion

  • Eduard Nedelcu
  • December 4, 2012
Ingrediente (pentru 5 portii): 1 muschi de porc file (maxim 1 kg) 100 g mustar iute cu boabe 2 linguri ulei de masline 100 ml supa de legume din cub…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Friptura de porc cu sos de mustar

  • Eduard Nedelcu
  • November 10, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii): 500 g de muschi de porc 1 lingura de piper 2 linguri de mustar Dijon sare si piper Se portioneaza muschiul de porc in felii de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Sarmale de porc cu costita

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: 500 gr carne porc, 200 gr carne vaca, 150 gr de ceapa, 125 gr untura, 50 gr orez, 2,5 kg varza acra, 50 gr pasta rosii, 1 gr boia…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Rulouri de porc umplute

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: 800 gr pulpa porc, 300 gr ciuperci, 200 gr cabanos, 4 oua, castraveti murati, smantana, verdeturi. Mod de preparare: Pulpa se portioneaza si se bate cu ciocanul de snitele.…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Ratatouille cu carne de porc

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: 1 vanata, 2 dovlecei, 3 cepe (toate taiate rondele), 2 ardei verzi grasi si 1 ardei rosu (taiati bucati mari), 3-4 catei de usturoi taiati felii subtiri, 2 linguri…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Pulpa de porc cu mere si ceapa

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: 800 gr pulpa de porc, 400 gr ceapa, 300 gr mere acrisoare, 1 lingura margarina, 150 ml vin alb, sare, piper, boia de ardei dulce. Mod de preparare: Carnea…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 2 3 4 5 … 12 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.