HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din carne de porc

Sarmale de porc cu costita

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • 500 gr carne porc,
  • 200 gr carne vaca,
  • 150 gr de ceapa,
  • 125 gr untura,
  • 50 gr orez,
  • 2,5 kg varza acra,
  • 50 gr pasta rosii,
  • 1 gr boia de ardei,
  • 1 gr cimbru,
  • piper boabe,
  • 100gr costita afumata,
  • 4-5 rosii,
  • sare.

Mod de preparare:

Carnea se curata de pielita, se taie in bucati mici, se trece prin masina de tocat impreuna cu 100 gr ceapa (tocata marunt) si calita in untura. Se adauga orezul (fiert pe jumatate) sare si piper macinat. Se omogenizeaza bine compozitia, apoi in foi fine de varza se fac sarmalutele.

Sos (se pregateste separat): 50 gr ceapa calita in untura care se stinge cu pasta de rosii si zeama de varza sau apa. Se clocoteste 3-5 min, se adauga piperul boabe, cimbrul, boiaua de ardei, dupa care sosul se toarna peste sarmalele deja asezate in cratita. Se lasa la fiert timp de 3 ore. In timpul fierberii se pun rosiile cojite, taiate si feliate si felii de costita afumata.

Sarmalele se servesc cu feliute de costita deasupra si cu mamaliguta.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Salate

Salata verde cu sos de smantana

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din peste si fructe de mare

Scoici cu sos de curry

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

"Drob" frantuzesc

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • April 30, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de porc

Tocana de varza cu carne de porc

  • Eduard Nedelcu
  • March 11, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • March 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sarmale moldovenesti

  • Eduard Nedelcu
  • March 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de porc

Rulada cu slanina afumata

  • Eduard Nedelcu
  • March 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de porc

Porkolt

  • Eduard Nedelcu
  • March 2, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Perisoare cu smintina

  • Eduard Nedelcu
  • February 28, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.