HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Preparate din carne de pasare

175 posts
  • Preparate din carne de pasare

Ficatei de pasare pate

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 lingura unt, 1 ceapa potrivita, tocata, 1 catel de usturoi zdrobit, 250 g ficatei de pasare, 2 oua fierte tari, 1 lingura miez de franzela…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu tarhon si ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 6 persoane): 6 fileuri mari de piept de pui (circa 750 g, fara pielita), 1/4 ceasca ulei de masline, 3 felii costita afumata taiate fasii, 300 g ciuperci…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Chicken Wings (Aripioare de pui la cuptor)

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 3 persoane): 1,2 kg aripi de pui, grasime pentru tava, 6 linguri de sos special pentru gratar (Barbecue) sau ketchup iute. Mod de preparare: Se clatesc aripioarele cu…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu 40 de catei de usturoi

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): un pui curatat (circa 1,5 kg), 40 catei de usturoi, doua foi de dafin, 6 crengute de cimbru, doua crengute de rozmarin, doua linguri ulei de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Curcan umplut (forestier)

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente (pentru 7-8 persoane): 1 curcan, 250 g ficatei de pasare, 150 g jambon, 200 g castane comestibile crude, 3 cepe de arpagic, 2 linguri pesmet, 30 g ciuperci uscate…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Ciocanele de pui caramelizate cu cimbru

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): 18 ciocanele de pui, 2 linguri unt topit si clarificat, 3 catei de usturoi, 1 lingura miere, 4 crengute de cimbru, inca 100 g unt, 1…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui Shanghai cu cartofi natur

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: 2 piepti mari de pui, fara pielite, dezosati, taiati mai intai felii subtiri si apoi suvite sau dreptunghiuri. Mod de preparare: Se prepara un sos Bechamel din 3 oua,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Perisoare cu smantana

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: Perisoarele: circa 1/4 kg piept de pasare, 50 g franzela, un ou sau 1-2 albusuri, 50 g ceapa, 25 g faina, untdelemn, sare. Sosul: 30-50 g untdelemn, o lingurita…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Perisoare din piept de pasare cu suc de rosii

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: Perisoarele: 250 g piept de pui, 50 g orez, 50 g ceapa, 3 linguri untdelemn, 2 linguri apa rece, un ou, 25 g faina, piper, marar, patrunjel, sare. Sosul:…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Perisoare din piept de pasare cu castraveti acri

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: Perisoarele: 250 g piept pui, 50 g orez, 50 g ceapa, 3 linguri untdelemn, 2 linguri apa rece, un ou, 25 g faina, piper, marar, patrunjel, sare. Sosul: 50…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Musaca de varza acra, fiarta in oala sub presiune

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: 1 1/2 kg varza acra, 1/2 kg carne de porc, oaie, vita sau de pasare grasa, 100 g ceapa, 100 ml untdelemn, 100 g orez, o foaie de dafin,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Musaca cu orez si legume fierte

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: 1 kg legume, 300-400 g carne de porc slaba, de vitel sau piept de pasare, 100 g orez, 100 g ceapa, 250 ml smintina, 50 g unt sau untdelemn,…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 11 12 13 14 15 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.