HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Preparate din carne de pasare

175 posts
  • Preparate din carne de pasare

Pilaf grecesc

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 250g orez, aripioare sau pulpe de pui, 100g cascaval ras, sare, piper, ulei, 2 cepe, 1 lingura pasta de tomate, patrunjel verde tocat. Mod de preparare: Se pune carnea…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Paine prajita cu pui si lamaie

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente pentru etapa de marinat: 4 piepturi de pui fara piele, 1 legatura patrunjel taiat marunt, 2 legaturi coriandru taiat marunt, 1 legatura scortisoara, 25g seminte coriandru, 50g chili, zeama…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Snitel din piept de pui cu crusta

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 felii pe piept de pui (a 150g fiecare), sare, piper, 1kg cartofi, 1 catel de usturoi, 1 galbenus, nucsoara, 4 linguri ulei, 750g conopida, 10g…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu ardei la tigaie

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): 3 fileuri de piept de pui (700g), 1 ardei gras verde, 1 ardei gras rosu (impreuna 800g), 300g rosii, 2 cepe, 1 catel de usturoi, 4…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Tikka de pui

  • Eduard Nedelcu
  • September 3, 2008
Ingrediente: 4 bucati de piept de pui dezosat si fara pielita, o jumatate de lingurita de sare, 4 linguri de zeama de lamiie, ulei vegetal pentru uns. Marinata: 2 treimi…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Puiul gradinarului

  • Eduard Nedelcu
  • September 3, 2008
Ingrediente: 250 grame de pastirnac taiat bucati, 2 morcovi mici taiati bucati, o jumatate de ceasca de firimituri de piine proaspata, un sfert de lingurita de nucsoara proaspat macinata, un…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui traditional basc

  • Eduard Nedelcu
  • September 3, 2008
Ardeii grasi dulci sint ingrediente tipice mincarurilor din regiunea basca a Frantei. In aceasta reteta, sunca Bayonne, din Pirinei, adauga o aroma speciala. Ingrediente: un pui de aproximativ 1,5 kilograme,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui la cuptor cu lamaie si cuscus

  • Eduard Nedelcu
  • September 3, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): un catel de usturoi taiat pe jumatate, o lingurita de rozmarin uscat, o lingurita de sofran de India, un pui de 1,4 kilograme, 2 linguri de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui karahi

  • Eduard Nedelcu
  • September 3, 2008
Karahi este o cratita din metal cu doua minere extrem de usor de minuit, asemanatoare unei tigai. Atunci cind mincarea se face in karahi, focul este de cele mai multe…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu masline

  • Eduard Nedelcu
  • September 3, 2008
Ingrediente: 3 linguri de ulei de masline, 4 catei de usturoi, decojiti si zdrobiti, un pui de aproximativ 2,25 kilograme, transat in bucati egale sau aceasi cantitate de pulpe, piept…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Ardei gras cu pui

  • Eduard Nedelcu
  • September 3, 2008
Ingrediente: o bucati de carne de pui, 2 linguri de faina de griu, 2 linguri de ulei de masline, o ceapa mica taiata rondele subtiri, un catel de usturoi zdrobit,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui olandez

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Ingrediente: 1 pui mare, verdeata (cimbru, tarhon, patrunjel), 2 linguri pesmet, mustar, ulei, sare, piper, 2 galbenusuri. Mod de preparare: Se toaca verdeata si se amesteca cu mustar, 2 galbenusuri,…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 8 9 10 11 12 … 15 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.