HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Retete Culinare

2170 posts
  • Preparate din carne de vita si oaie

Vrabioare la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 2 kg vrabioare de vaca, 2 linguri untura, sare, piper. Mod de preparare: Se desfac oasele iar carnea se curata de vine fara sa i se strice forma. Se…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Tocana cu rosii si ardei

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 750 g carne, 10-12 cepe, 2 linguri untura, 7-8 rosii, 2-3 ardei grasi. Mod de preparare: Se alege carne de minzat sau de vaca de la piept, sau carne…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pasteta din carne cu sardele

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 500-600 g carne de vitel, amestecata cu carne de porc mai grasa, 100-150 g ceapa, 100 g unt, 30 ml untdelemn, o cutie de sardele, 50 ml vin, o…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Papricas din carne de pasare, vitel, porc, miel

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 300-400 g carne, 2 cepe mari, 2 catei de usturoi, 100 ml suc de rosii, 100 ml ulei, boia sau pasta de ardei, piper, sare, patrunjel verde. Mod de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Mititei din carne de vita

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 1kg. carne de vita de la ceafa, 200gr. grasime de porc sau de vita, 15gr. bicarbonat de sodiu, 1.5gr. silitra (salpetru), 2gr. praf de cimbru (facultativ), 3-4 dinti de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Escalop voievodal

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 500 g muschiulet de vita, 250 g de ciuperci, 250 g de cascaval, o lingura rasa cu faina, 250 g de rosii, sare si piper. Mod de preparare: Taiati…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Bitoci

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: muschi de vaca (500 g), unt (150 g), cepe (3), sare, piper, smintina (1 ceasca), oua (2), faina (2 linguri). Mod de preparare: Se toaca carnea si se framinta…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Biftec la tava

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 1 kg muschi de vaca, untura, sare, piper. Mod de preparare: Se curata muschiul de pielite si grasimea in plus, se taie in felii rotunde, se pune fiecare bucata…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Rata la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: o rata de peste 1 kg, 4 linguri de coniac, 1 pahar de vin alb sec, sare, piper, sos condimentat. Mod de preparare: Curatati bine pasarea, pudrati-o cu putina…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Rata cu portocale

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: o rata, 4 portocale, 2 linguri cu virf de unt, 1/2 lingurita de zahar, un paharel de coniac, o lingura de faina, o lingura de untura, sare. Mod de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Rata cu castraveti

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: o rata, 6-8 castraveti mici murati, 1/2 ceasca de pasta de rosii, 2-3 cepe, 2 ardei grasi, ulei, piper. Mod de preparare: Spalati castravetii si taiati-i in felii rotunde…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pulpa de curcan la tava

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: o pulpa de curcan de 1 kg, 3 oua fierte, o ceapa, piper, sare, mazare din conserva, 4-5 cepe de arpagic. Mod de preparare: Desfaceti pulpa de curcan, scoateti…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 66 67 68 69 70 … 181 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.