Ingrediente:
- 2 kg vrabioare de vaca,
- 2 linguri untura,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
Se desfac oasele iar carnea se curata de vine fara sa i se strice forma. Se presara sare si piper. Friptura se pune intr-o tava si se unge cu untura pe toate partile. Se da la cuptor la foc iute, intorcindu-le o data sau de doua ori. Cind este gata se scoate, se lasa sa se raceasca si apoi se taie in felii subtiri dupa nevoie.
Servire:
Se serveste cu garnitura de cartofi si cu sos propriu bine strecurat.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- De ce merita sa cumparati un smartwatch in anul 2021? - January 14, 2021
- Cum ne petrecem Craciunul in acest an? - December 18, 2020
- Cele mai bune aplicatii de chat pentru iPhone - December 15, 2020
Comentarii recente