HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Retete Culinare

2170 posts
  • Preparate din carne de porc

Muschi umplut

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 1 kg de muschi, 150 g de ciuperci, sare, piper, cimbru, o lingura cu virf de unt, 3 oua, o ceapa mare, 2-3 catei de usturoi, patrunjel verde, un…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Muschi de porc la cratita

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 750 g muschi, 1 lingura grasime, 5 cepe mici, 5 lingurite de faina, 1 pahar vin, sare, piper, 1 foaie de dafin. Mod de preparare: Se prajeste, intr-o cratita,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Limba rasol

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: pentru 1 limba (cintarind aprox. 1 kg) se iau 3 litri apa, 1 morcov, 2 cepe, 1 patrunjel, 10 boabe de piper, 1 foaie de dafin. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Limba cu masline

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: pentru 1 limba de 1 kg se iau 150 g masline, 4-5 cepe, 1 pahar ulei, 1 pahar vin, 3-4 rosii, 2 lingurite faina, 1 foaie de dafin, 1…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Lebarvursti (Leberwurst)

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: ficat de porc, carne de porc grasa, slanina, sare, piper, intestine, oua (facultativ). Mod de preparare: Se fierbe in clocote mici, nu prea tare, ficatul de porc impreuna cu…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Friptura de porc

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 100 g de unt, 750 g de aluat frantuzesc, 2 kg de carne, 1 os cu maduva, 1 ou, 2 morcovi, 1 ceapa tocata fin sau rasa, sare, piper,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Friptura cu sos de legume

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 1 kg. carne de porc (piept sau spata), 2 linguri de unt netopit, 4 linguri de ulei, 2 cepe, 3-4 ciuperci mari, o lingurita de faina, 1 pahar de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Frigarui cu file de porc

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: porc taiat felii subtiri, 75 g sunca fiarta taiata fasii, 3 castane chinezesti taiate felii subtiri, 1 l.c. sos de soia, 1 l.c. sos de stridii 1 l.c. otet,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Ficat prajit

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: pentru 500 g de ficat se iau 1 lingura faina, 1 1/2 linguri unt sau untura. Mod de preparare: Ficatul care urmeaza sa fie prajit nu trebuie spalat; el…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Cotlet de porc cu sos de vin

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 1kg. cotlet, 2 cepe mijlocii, 3-4 rosii, 1 pahar vin, putina nucsoara rasa, sare, piper. Mod de preparare: Bucata de cotlet se spala, se presara cu sare si piper,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Coasta de porc umpluta cu mere

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 750 g coasta proaspata, 1/2 kg mere, cimbru, sare, piper, 3-4 boabe ienibahar, 1/2 pahar vin, 1 lingurita faina. Mod de preparare: Se alege o coasta mai mult lunga…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Carne de berbec cu tocana de legume

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: pentru 500 g de carne de berbec se iau 600 g cartofi, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 ceapa, 2 linguri bulion de rosii, 2 linguri unt sau untura, 1…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 65 66 67 68 69 … 181 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.