Muschi de porc la cratita

consultanta Dan Bradu

Ingrediente:

  • 750 g muschi,
  • 1 lingura grasime,
  • 5 cepe mici,
  • 5 lingurite de faina,
  • 1 pahar vin,
  • sare,
  • piper,
  • 1 foaie de dafin.

Mod de preparare:

Se prajeste, intr-o cratita, muschiul intreg in grasime, cu sare si piper. Se adauga ceapa taiata subtire, faina si se amesteca bine. Se stinge cu un pahar de vin, se adauga o foaie de dafin si citeva boabe de piper. Se trage cratita la marginea plitei si se prajeste incet. Ca sa fie mai picant se pot adauga in sos 2-3 catei de usturoi taiati marunt.

Servire:

Ca garnitura se serveste pireu de cartofi si salata de sezon.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.